Tip dana: Atletiko Madrid – Real Madrid: Meč koji će nam dati mnogo odgovora! Ko će do trijumfa?

U nedelju je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Atletiko Madrida i Real Madrida.
Susret između dva tima iz prestonice je zakazan za 16 časova i 15 minuta.

Atletiko Madrid: Jorgandžije u padu forme!

Izabranici Čola Simeona su igrali fantastičan fudbal sve do pre nekih mesec dana kada je krenuo pad Madriđana, koji se i dalje nalaze na prvom mestu na tabeli ali je ta bodovna prednost u odnosu na Barselonu i Real sve manja, pa u ovom trenutku “jorgandžije” imaju samo dva boda viška u odnosu na drugoplasiranu Barselonu, ali i pet bodova više nego li Real, koji im između ostalog u nedelju i gostuje na “Vanda Metropolitanu”.
U prošlom kolu je Atletiko posle nekoliko dosta loših mečeva konačno odigrao jedan dosta dobar i slavio na gostovanju kod Viljareala, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Naravno, valja podsetiti da su Madriđani poraženi u prvom meču osmine finala Lige šampiona, i to na svom terenu od Čelsija, a taj duel je završen rezultatom 0:1, što je znatno smanjilo šanse izabranika Čola Simeonea da se ponovo dokopaju četvrtfinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Inače, na poslednjih pet mečeva u španskoj La Ligi Atletiko je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, i to mimo svih očekivanja na svom terenu od Levantea, kada je bilo 0:2.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada su “jorgandžije” odigrale dvanaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili devet trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.

Real Madrid: Remi u prošlom kolu je sve poremetio!

Fudbaleri Reala ove sezone igraju poprilično promenljivo, a ako stvari posmatramo na taj način onda je sigurno da navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni makar sa rezultatima, pošto se Madriđani nalaze na trećem mestu na tabeli španske La Lige uz pet bodova manjka u odnosu na Atletiko Madrid, a u Ligi šampiona im nakon očajnog starta takođe ide dobro, pošto su ostvarili svoj primarni cilj za ovu sezonu, a to je svakako plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Real je slavio i u prvom meču nokaut faze pošto su bili bolji na gostovanju kod Atalante, a nakon toga meča se baš dosta govorilo u suđenju, koje ruku na srce i nije bilo na zadovoljavajućem nivou.
Ipak, utisak je da je sve nekako poremetio samo remi u prošlom kolu španske La Lige kada su Madriđani na svom terenu podelili bodove sa Sosijedadom, a taj meč je završen rezultatom 1:1, čime su izabranici Zinedina Zidana propustili priliku da se još više približe vodećem Atletiku na tabeli, ali ni ovako situacija nije toliko loša.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Real u prvom delu sezone slavio na svom terenu protiv Atletiko Madrida, što je uz “El Klasiko” bila najbolja partija kraljevskog kluba u prvom delu šampionata, koji je svakako za zaborav.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu do sada je Real Madrid odigrao trinaest mečeva na strani na kojima su doživeli samo jedan poraz, uz četiri remija i čak osam trijumfa.
Kada je poslednji put u prvenstvu Real gostovao kod gradskog rivala, meč je završen bez golova.

Naš predlog

Na poslednja četiri međusobna susreta između ovih rivala nije bilo više od dva gola i mišljenja smo da nas i ovog puta ne očekuje goleada zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 0-2 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.
Atletiko igra nešto slabije u poslednje vreme i mišljenja smo da bi to mogao da iskoristi Real, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.45.
Za kraj, hrabro vam savetujemo da probate sa čistom dvojkom, koju Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.