ČAROBNO VEČE LIGE ŠAMPIONA – Isprati revanš mečeve osmine finala uz 1.500 RSD BONUSA

Utorak nam donosi pravu fudbalsku magiju – revanš mečeve osmine finala Lige šampiona!
Spremite se, jer ćemo večeras saznati imena klubova koji ulaze u samu završnicu elitnog takmičenja.
Da li će favoriti opravdati svoj status i da li ima prostora za iznenađenje? Videćemo, ali jedno je sigurno – naredna dva dana gledaćemo četiri zanimljiva duela koja obavezno treba da se nađu i na vašim sportskim tiketima.
Tim povodom sportska kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje za vas – OVDE možete odmah preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje!
Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.
Međutim, ni to nije sve jer vas u Meridianu čeka i vrhunski bonus na broj parova do čak 2000%.
Uz najveće kvote na svetu, nema sumnje da će ovo veče biti apsolutno šampionsko.
BORUSIJA DORTMUND – SEVILJA (PROMO KVOTA: Kec 2.20)
(Utorak, 21:00)
U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona Borusija je kao gost pobedila sa 3:2 uz dva gola najvećeg aduta Erlinga Halanda, tako da je ovo „kapital“ koji ne bi trebalo da se ispusti.
U novi duel, ekipa iz Dortmunda ulazi posle poraza u Bundesligi od Bajerna, ali je pre toga upisala četiri vezane pobede, računajući i onu nad Seviljom.
Pošto je već bilo reči o Halandu, on nije odigrao celu utakmicu sa Bajernom, ali je to po svemu sudeći učinjeno iz predostrožnosti. I to je još jedan pokazatelj kako Nemci ulaze u ovaj duel. Maksimalno oprezni, sa najjačim snagama i bez ikakvih kalkulacija.
Kada je reč o Sevilji, situacija je lošija, po pitanju rezultata. U poslednjih pet mečeva upisali su čak četiri poraza, od kojih je jedan bio i od Borusije. Ispustili su i da posle 2:0 u prvom meču polufinala Kupa kralja eliminišu Barselonu. U revanšu su poraženi sa 3:0, posle produžetaka.
Naravno, ne sme se otpisati tim iz Andaluzije, jer ipak je reč o četvrtoplasiranom timu La Lige, ali i majstorima za osvajanje Lige Evrope. Prošle sezone su osvojili šesti trofej u ovom UEFA takmičenju što ih čini rekorderima.
JUVENTUS – PORTO (PROMO KVOTA: KEC 1.50)
(Utorak, 21:00)
Juventus ima priliku za revanš, pošto je u prvom meču bilo 2:1 za „zmajeve“. „Stara dama“ iz Torina je tada i jurila rezultat, a Federiko Kjeza je poraz ublažio tek u 82. minutu.
Ekipa Andree Pirla zaostaje u Seriji A za Interom i Milanom, pa je Liga šampiona veoma važna. Eventualna eliminacija nikako ne bi bila dobra. Doduše, u ovaj duel ulaze ohrabreni trijumfom nad Lacijom, uz dva gola Alvara Morate.
Pirlov najveći adut, Kristijano Ronaldo je protiv Lacija ušao na 20-ak minuta do kraja, zamenivši Moratu. Očigledno je da Juve ima imperativ pobede, pa je Ronaldo koliko-toliko odmoren za meč sa Portom.
Porto u šampionatu svoje zemlje za Sportingom zaostaje čak deset bodova, pa bi eventualni prolaz u četvrtfinale elitnog UEFA takmičenja bio veliki uspeh. Naravno, znatno veće šanse se daju domaćinu, ali u fudbalu je sve moguće.
Ovo je jedna od utakmica u kojoj možemo da očekujemo na terenu i jednog našeg igrača, a to je Marko Grujić.

13 Comments

  1. Nikad brze i lakse nisam dosao do neke love..ovaj bonus mi je super zacinio ligu sampiona,svi koji nisu registrovani ne treba da propuste ovu priliku.

  2. Vece Lige sampiona uz bonus dobrodoslice Meridiana je prava zabava u kojoj nema odmora dok traje obnova!!Magija koju moramo osetiti punim plucima!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.