CRNO-BELI NA ISPITU: Preuzmi 1.500 RSD i kladi se da Partizan ulazi u TOP 8

Porazom od Trenta na gostujućem terenu, Partizan je dodatno zakomplikovao svoj put među osam najboljih timova u Evrokupu, ali crno-beli se ne predaju!
Nije tajna da Partizan ima velike probleme, ekipa se susretala sa brojnim povredama, što se odrazilo i na rezultate u svim takmičenjima, ali možda je ovo pravo vreme da se “probude”.
Navijači još uvek imaju poverenja u ekipu, a ukoliko ste među njima, imamo sjajnu vest za vas.
Nećete moći da budete na tribinama, ali svakako možete da podržite Partizan tako što ćete najpre kliknuti OVDE, zatim preuzeti bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA i onda okušate svoju sreću.
Dakle, samo JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje, a i košarkaši Partizana su spremni za novi izazov. Osim toga, nemojte zaboraviti i da vas samo u Meridianu čeka fantastičan bonus na broj odigranih parova – i do 2000%!
Vratimo se sada na košarku i pogledajmo šta znamo o ekipi Metropolitana? Trenutno se francuski tim nalazi na drugom mestu Partizanove grupe, a ako pogledamo poslednje rezultate – jasno je da igraju uz velike uspone i padove.
Poraz, pobeda, poraz, pobeda i tako u krug. Pa, neka sada bude poraz.
Međutim, ni Partizan nije u dobroj formi. Porazom protiv Trenta crno-beli su dotano zakomplikovali stanje u Evrokupu, pa osim večerašnje pobede, neophodno je i da Lokomotiva pobedi Trento, što je svakako za očekivati.
Crno-belima ne cvetaju ruže ni u ABA ligi, ali kao što smo rekli – ovo je pravi momenat da se izdignu iznad svih problema i loših rezultata i još jednom pokažu sav svoj talenat i potencijal.
Da li će u tome i uspet – ostaje da vidimo, a do tada OVDE pogledajte kompletnu ponudu klađenja i zabavite se dok čekate početak utakmice.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.