Tip dana: Mančester Junajted – Milan: Sudar teškaša na “Teatru snova”!

U četvrtak su na programu mečevi osmine finala Liga Evrope, a za vas smo ovog puta pripremili bez sumnje najinteresantniji meč u kom će Mančester Junajted na svom stadionu dočekati Milan.
Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 55 minuta.

Mančester Junajted: Četiri vezana susreta bez primljenog gola!

Sigurno se da svi sećaju sredine šampionata, kada su fudbaleri Mančester Junajteda mimo svih očekivanja bili na prvom mestu na tabeli engleske Premijer lige.
Nažalost, sve to nije dugo trajalo, pošto su izabranici Ole Gunara Solskjera ušli u jednu poprilično lošu seriju rezultata, pa se u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, kog su zanimljivo u prošlom kolu pobedili, i to na njegovom stadionu, a taj duel je završen rezultatom 0:2, što je bio treći vezani susret na kom Junajted nije primio gol.
Što se tiče Liga Evrope, “đavoli” u šesnaestini finala je žreb Mančesteru doneo jednog izuzetno teškog rivala, a to je Real Sosijedad, ali su izabranici Ole Gunara Solskjera bez većih problema izašli kao pobednici u tom dvomeču.
Prvo je ekipa sa “Teatra snova” slavila na gostovanju u Španiji kada je bilo više nego ubedljivih 0:4, da bi nakon toga na “Old Trafordu” bilo nerešeno, pošto je meč završen bez golova.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, ove sezone je Junajted odigrao trinaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili šest trijumfa, tri remija i četiri poraza.

Milan: “Rosoneri” traže izlaz iz krize!

Nakon fantastičnog starta šampionata, utisak je da fudbaleri Milana imaju dosta problema u poslednje vreme, i svakako treba pomenuti da su “rosoneri” praktično jedva došli do plasmana u osminu finala Liga Evrope, i to nakon dva remija sa Crvenom Zvedom, uz podatak da je šampion Srbije bio vrlo verovatno i bolji rival u revanšu na “San Siru” koji je završen rezultatom 1:1.
Kada je Serija A u pitanju “rosoneri” su u prošlom kolu ostvarili jedan izuzetno važan trijumf na gostovanju kod Verone, gde su inače mnogi timovi prosuli bodove. Taj duel je završen rezultatom 0:2, što bi moglo da predstavlja prekrenicu kada je ova sezona u pitanju, pošto trenutno izabranici Stefana Piolija imaju šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, koji je nikad bliži šampionskoj tituli nakon deset godina posta.
Inače, kada su gostovanja u pitanju, do sada je Milan odigrao trinaest susreta van svog terena na kojima su ostvarili čak jedanaest trijumfa, jedan remi, i samo jedan poraz i to mimo svih očekivanja na gostovanju kod Specije kada je bilo 2:0.
Kako sada stvari stoje Stefano Pioli će imati baš dosta problema kada je u pitanju sastav tima, pošto će “rosoneri” na ovom susretu najverovatnije nastupiti bez Ibrahimovića, Čalhanoglua, Benasera, Mandžukića i Rebića, što je svakako ogroman hendikep za Milan.

Naš predlog

Sigurno je da oba tima imaju najveće moguće ambicije kada je u pitanju Liga Evrope, i za očekivati je da oba trenera izađu sa najjačim mogućim sastavima.
Junajted na poslednja četiri susreta ne zna za primljen gol, dok “rosoneri” ne igraju baš najbolje u poslednje vreme.
Deluje da bi oba tima mogli do jednog postignutog gola na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82.
Ako uzmemo u obzir partije i jednog i drugog tima u poslednje vreme, deluje da je Junajted favorit, makar u ovom prvom susretu, pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.
Za kraj, vrlo lako se može desiti da ovo bude jedan efikasan duel, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet odredila kvotu 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.