Derbi dana: PSŽ – Barselona: Barsa traži čudo na “Parku Prinčeva”!

U sredu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili revanš meč osmine finala Lige šampiona, koji će biti odigran na “Parku Prinčeva” gde će PSŽ dočekati Barselonu.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

PSŽ: “Sveci” su jedni od najvećih favorita za trofej!

Prošla sezona je bila i te kako uspešna za Parižane, a ostaje žal što kruna toga nije bio trofej u Ligi šampiona, pošto je aktuelni šampion Francuske poražen u finalu od Bajerna, iako su po mnogim mišljenjima bil bolja ekipa na tom susretu.
Kada je ova sezona u pitanju, sigurno je da su Parižani ponovo jedni od najvećih favorita za osvajanja ušatog trofeja, a to smo najbolje imali prilike da vidimo u provm meču osmine finala, pošto su na gostovanju kod Barselone slavli sa više nego ubedljivih 1:4, pa deluje da će revanš biti samo puka realnost, iako Barsu nikako ne treba otpisivati.
Kada je u pitanju Liga 1, utisak je da će izabranici Maurisija Poketina imati dosta problema da dođu do nove šampionske titule, pošto se u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Lil.
U prošlom kolu su “sveci” uz dosta muke slavili na gostovanju kod Bordoa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je PSŽ odigrao četrnaest mečeva na strani na kojima su ostvarili deset trijumfa, jedan remi i čak tri poraza.

Barselona: Može li Barsa do čuda?

Nisu se fudbaleri Barselone proslavili u prvom meču osmine finala Lige šampiona pošto su doživeli težak poraz na svom terenu od PSŽ-a, pošto je taj meč završen rezultatom 1:4.
Sigurno je da je izabranicima Ronalda Kumana potrebno pravo malo čudo što se tiče plasmana u narednu fazu, ali ne treba zaboraviti da je pre nekoliko godina Barsa napravila jedan od najvećih preokreta u istoriji fudbala, kada su stigli prednost upravo Parižana od čak 4:0.
Ako se osvrnemo na partije ekipe iz Katalonije u poslednje vreme, dolazimo do zaključka da navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, izabranici Ronalda Kumana su pre svega uspeli da dođu do plasmana u finale Kupa Kralja i to pošto su u revanšu savladali Sevilju sa 3:0, iako su u prvom meču “berberini” slavili u Andaluziji sa 2:0.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da se Barsa trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli španske La Lige, pošto u ovom trenutku imaju samo tri boda manjka nego li Atletiko Madrid, koji ima dosta problema u poslednje vreme.
U prošlom kolu je ekipa sa “Nou Kampa” slavila na gostovanju kod Osasune, taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, kada su gostovanja u pitanju, do sada je ova ekipa odigrala trinaest mečeva van svog terena i tom prilikom ostvarila devet trijumfa, jeadn remi i tri poraza,

Naš predlog

Utisak je da kada se sastaju ova dva tima, nekako je nemoguće da ne bude dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.
Barselona mora da ide na sve ili ništa na “Parku Prinčeva” zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.
Za kraj, za očekivati je da gosti postignu dva ili više golova na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.