Tip dana: Liverpul – Lajpcig: Mogu li “bikovi” da iskoriste loš trenutak Liverpula?

U sredu se nastavlja Liga šampiona, a ovoga puta su na programu dva susreta u okviru osmine finala.
Za vas smo ovog puta pripremi meč između Liverpula i Lajpciga koji je zakazan za 21 čas.

Liverpul: Šta se dešava sa “redsima”?

Sigurno je da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Liverpula igrati ovoliko loše kada je ova sezona u pitanju.
Naime, aktuelni šampion Engleske se u ovom tretnuku nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na ekipu koja se nalazi na četvrtom mestu na tabeli, a poznato je da ta pozicija donosi plasman u Ligu šampiona, što je kako vreme odmiče postalo primarni cilj kada su “redsi” u pitanju.
U prošlom kolu su izabranici Jirgena Klopa samo produžili svoju agoniju pošto su poraženi na svom terenu od Fulama, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče Lige šampiona, “redsi” su odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Lajpciga u okviru osmine finala, pošto su bez većih problema slavili, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Ujedno, bila je to i tek druga pobeda Liverpula u poslednjih osam mečeva što nam možda i najbolje pokazuje koliko loše izabranici Jirgena Klopa igraju u poslednje vreme.
Inače, kada su u pitanju susreti na domaćem terenu, Liverpul se nalazi u jednoj crnoj seriji, pošto su na pet poslednjih mečeva na “Enfildu” doživeli isto tolko poraza, i u tom periodu postigli samo jedan gol, pa je sigurno da Lajpcig nije bez šansi na ovom revanšu.

Lajpcig: Sjajne partije u poslednje vreme!

Sećamo se svi prošle sezone kada su fudbaleri Lajpciga igrali zaista fenomenalan fudbal što im je između ostalog donelo plasman u polufinale Lige šampiona, gde su nažalost zaustavljeni od PSŽ-a, ali je svakako plasman među četiri najbolje evropske ekipe ogroman uspeh, i utisak je da će izabranici trenera Nagelsmana dati sve od sebe da to ponove i ovog puta, iako je utisak da ih očekuje dosta teži zadatak.
Pre svega, valja napomenuti da su popularni “bikovi” bili u jednoj izuzetno teškoj grupi gde su pored njih još bili i timovi poput Mančester Junajteda, ali i pomenutog PSŽ-a, pa je bez ikakve sumnje drugi uzastopni plasman u nokaut fazu veliki uspeh.
U prvom meču osmine finala Lige šampiona, Lajpcig je nažalost poražen na svom terenu od Liverpula, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, kada je Bundesliga u pitanju, u ovom trenutku se izabranici trenera Nagelsmana nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Bajern Minhen, a u prošlom kolu su fudbaleri ove ekipe slavili na gostovanju kod Herte, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Što se tiče mečeva na strani, do sada su popularni “bikovi” odigrali dvanaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili šest trijumfa, čak četiri remija, i samo dva poraza.

Naš predlog

Liverpul igra zaista katastrofalno u poslednje vreme i mišljenja smo zaista da bi to mogao da iskoristi Lajpcig, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.
Vrlo lako se može desiti i da ovo bude jedan susret sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.68.
Za kraj, treba očekivati i da gosti postignu više od dva gola na gostovanju kod ranjenog Liverpula, pa vam savetujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.