DOMINACIJA SRBA U NBA LIGI: Večeras Jokić, Bogdanović, Bjelica… (BONUS IZNENAĐENJE)

Dlanovi su zagrejani, kokice su spremne, tiket je odigran. Ili nije?
S obzirom na to da nas čeka pravi NBA spektakl i još jedna bravura Nikole Jokića i Luke Dončića – nikako ne smete propustiti da okušate svoju sreću! A, ako ste u dilemi gde da igrate, imamo odgovor i na to pitanje.
Najbolje kladionica u regionu daje vam neverovatan bonus za klađenje, u iznosu od 1.500 DINARA, i to samo ako kliknete OVDE.
Tako je, samo JEDAN KLIK je dovoljan i novac je spreman za korišćenje! A, ko to može “završiti” na vašem tiketu?
Duel koji nas svakako najviše zanima jeste onaj između Denvera i Dalasa, ili bolje rečeno između Nikole Jokića i Luke Dončića. Oni strastveni ljubitelji košarke reći će da je i Luka “naš”, pa će biti u dilemi za koga navijati, ali zašto jednostavno ne bismo uživali u fenomenalnim partijama?
Oba tima nalaze se u serijama od četiri pobede, pa je jasno da nas čeka izjednačena i uzbudljiva utakmica, kao i uvek kada igraju ova dva rivala.
Ali, ni to nije sve. Na megdan Atlanti stižu Sakramento Kingsi, a kako se naš Bogdan Bogdanović oporavio od povrede, to znači da će zaigrati protiv “svojih”.
Novi trener i Bogdan uspeli su malo da “probude” Atlantu, koja je konačno zaigrala, ali sada će imati težak zadatak protiv Kingsa i, nadamo se, Nemanje Bjelice.
Status Bjelice je i dalje nejasan, ali jedno je sigurno – kada dobije minute, u potpunosti ih i iskoristi.
Dugo smo ih gledali u istom dresu, a sada ćemo verovatno moći da ih gledamo jednog naspram drugog, pa ostaje da vidimo ko će od njih dvojice izaći kao pobednik.
Osim toga, Bruklin će igrati protiv Detroita, Šarlot protiv Toronta, Vašington sa Milvokijem, Minesota sa Portlandom, Finiks sa Indijanom, Oklahoma će odmeriti snage sa Memfisom, Golden Stejt sa Jutom, a Filadelfija sa Sparsima.
Znate šta to znači? Pravi spektakl, neverovatna zakucavanja, trojke sa pola terena, obaranje rekorda i nalet adrenalina!
A, znate šta još? U Meridianu vas čeka i bonus na parove i do 2000%, pa – ne propustite!

11 Comments

  1. Podrska nasim igracima,svi treba da ih pratimo i uzivamo u sjajnim mecevima,koje meridian kao i uvek zacini odlicnom ponudom za kladjenje.

  2. Najbolja kladionica,sa najboljim ponudama i kvotama..i ovog puta ce gledanje NBA meceva biti jos zanimljivije zahvaljujuci meridianu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.