NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – Atletiko Madrid 2.10, Monako 2.55, Everton 1.95, Čelsi 1.83…

Nakon petka i uvoda u ono što sledi – vikend, vreme je za novu turu fudbalskih derbija u najboljim ligama sveta.
Početak sezone sada deluje daleko, prvenstva se bliže kraju, a to uvek znači da sledi potpuno drugačiji nivo fudbala.
A za potpuni užitak stiže i iznenađenje – 1.500 DINARA POKLON BONUSA za online i uživo klađenje. Zgrabite ih jednim klikom odmah OVDE!
Iskoristite najbolju sportsku ponudu i ubedljivo najveće kvote – sastavite tiket bez uslova i uživajte u najlepšoj fudbalskoh čaroliji.
Navikli smo da su najjače lige u centru pažnje, pa je tako i ovog vikenda.
Na primer, u Engleskoj su utakmice raspoređene tako da možemo da odgledamo svaku! Izuzetno zanimljivo može da bude u duelu Lidsa i Čelsija, nakon njih će Luka Milivojević kao kapiten predvoditi Kristal Palas protiv Vest Broma, a posle utakmice Evertona i Barnlija, Aleksandar Mitrović će sa Fulamom pokušati da ostane neporažen protiv Mančester sitija.
U Italiji nas čeka uzbudljiva nedelja, dan kada će utakmice odigrati sva tri kandidata za titulu u Seriji A.
Lider Inter će gostovati Torinu, Juventus Kaljariju, a program dana će zatvoriti derbi meč na “San Siru“ gde Milan mora da ide na pobedu protiv Napolija.
Đenaro Gatuzo, trener Napolitanaca, vraća se u grad u kojem je proveo gotovo čitavu igračku karijeru, a njegova ekipa, takođe igra za ozbiljan ulog – plasman u Ligu šampiona.
U Nemačkoj čekamo nove golove Luke Jovića. Njegov Ajntraht je serijom dobrih rezultata stigao u situaciju da se nalazi na mestu koje vodi u Ligu šampiona, ali gostovanje Lajcpigu moglo bi da poruši planove Jovića, Filipa Kostića i njihovih saigrača.
Kompletnu ponudu za vikend pogledajte OVDE, a u nastavku pogledajte na kojim mečevima vas čekaju najveće kvote.
POKLON KVOTE ZA VIKEND:
Lids – Čelsi, dvojka 1.83
Everton – Barnli, kec 1.95
Hetafe – Atletiko Madrid, dvojka 2.10
Monako – Lil, kec 2.55
Mančester Junajted – Vest Hem, kec 1.91
*Napomena: kvote su podložne promenama

9 Comments

  1. Danas i sutra odlicna ponuda na fudbal po bas jakim kvotama u Meridijanu. Ako bi jos moglo sa bonusom da se odigra to bi bila idealna kombinacija

  2. Vrhunske utakmice nas ocekuju ovog vikenda,a Meridian je uvek tu da svojom ponudom zabavu podigne na najvisi nivo…najjaca kladza

  3. Odlicne kvote,jos ako niste registrovani,registrujete vrlo brzo i jednostavno,dobijete bonus 1500 dinara i iskoristite na sjajnu ponudu ovog vikenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.