Tip dana: Hetafe – Atletiko Madrid: Težak ispit za četu Čola Simeonea!

U subotu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a u moru zanimljivih mečeva smo za vas analizirali duel koji će biti odigran u predgrađu Madrida gde će Hetafe dočekati Atletiko Madrid, koji je u ovom trenutku lider na tabeli.
Susret između ova dva tima je na programu u 21 čas.

Hetafe: Očekivali smo dosta više od ovog tima!

Nakon dve sjajne sezone fudbaleri Hetafea u ovom šampionatu imaju baš velikih problema i ukoliko nastave sa slabim partijama sigurno je da im ne gine borba za opstanak u La Ligi.
Naime, tim iz predgrađa Madrida se u ovom trenutku nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo pet bodova viška u odnosu na tim koji se trenutno nalazi na mestu koje na kraju sezone nažalost znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva Hetafe je doživeo čak četiri poraza i samo jedan trijumf, koji je ruku na srce bio više nego ubedljiv pošto je prošlosezonski učesnik nokaut faze Liga Evrope slavio na svom terenu protiv Valensije sa 3:0, što je verovatno i najbolja partija Hetafea u ovom šampionatu.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz i to pošto su na gostovanju kod Valjadolida izgubili sa 2:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, poznato je da ovaj tim važi za jednog od najboljih domaćina u ligi, ali to nažalost nije slučaj ove sezone, pošto je ekipa iz predgrađa Madrida do sada odigrala trinaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili pet trijumfa, tri remija i čak pet poraza, uz samo dvanaest datih golova, ali i samo devet primljenih, što je svakako sjajan podatak.

Atletiko Madrid: Da li je kriza prošlost?

Izabranici Čola Simeona su igrali fantastičan fudbal sve do pre nekih mesec dana kada je krenuo pad Madriđana, koji se i dalje nalaze na prvom mestu na tabeli ali je ta bodovna prednost u odnosu na Barselonu i Real sve manja, pa u ovom trenutku “jorgandžije” imaju samo šest bodova viška u odnosu na Barselonu, koja je na drugom mestu, a ne treba zaboraviti da je ne tako davno Atletiko imao dvocifrenu prednost u odnosu na drugoplasiranu ekipu na tabeli, ali i dva meča manje.
Kada smo kod te utakmice manje koju su Madriđani imali u odnosu na najljuće rivale u borbi za titulu, taj meč je odigran ove sedmice, i to protiv Bilbaa, a izabranici Čola Simeona su posle preokreta slavili sa 2:1, i tako nadomestili izlazak iz krize.
Inače, ne treba zaboraviti da Atletiko sledeće srede očekuje revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija gde će fudbaleri ovog tima morati da jure prednost, pošto su “plavci” u prvom susretu koji je odigran na “Vanda Metropolitanu” slavili sa 0:1.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu do sada su “jorgandžije” odigrale dvanaest mečeva na strani i ubedljivo su najbolji gost u ligi, pošto su ostvarili devet pobeda, dva remija i samo jedan poraz.

Naš predlog

Poznato je da Hetafe važi za tim koji igra sjajno na domaćem terenu, ali to ove sezone nažalost nije slučaj. Ono što je veoma zanimljivo je da Atletiko igra atipično na strani ove sezone, pošto su to uglavnom bili mečevi sa dosta golova, pa vam i ovog puta preporučujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 3.00.
Mora se priznati da ako sagledamo sve aspekte kada je ovaj meč u pitanju, ipak su gosti iz Madrida veliki favoriti, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.05.
Za kraj, očekuje se da izabranici Čola Simeonea postignu makar dva gola na ovom meču, pa vam savetujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.