Tiket dana (subota, 13.03.2021)

tiket dana

Današnja ponuda je, kao i svake subote ranije, veoma dobra, ali bogata ponuda uvek nosi opasnost od naletanja na neku ”minu”. Potrudićemo se da je mi izbegnemo.

Fulam – Mančester Siti – 2,0-3 @ 2.15 u Meridianbet

Koliko god teško da je pao poraz Sitiju u gradskom derbiju u prošlom kolu, bar im je skinuo teret s leđa da moraju da pobeđuju bez prestanka. Možda prekid neverovatnog niza od čak 21 uzastopne pobede nije morao da dođe baš u duelu sa Junajtedom, ali kad se već desio, šta je tu je. Siti i dalje ima veliku prednost ispred gradskog rivala, ali ne takvu da mogu da se opštaju, mada nam ne izgleda realno da neko može da ih stigne. Uskoro ih očekuje i revanš sa Menhengladbahom u osmini finala Lige šampiona, a nekako nam se čini da su oni jedni od najvećih favorita da osvoje i ”ušati” pehar. Konkurencija je slabija ispadanjem Barselone i Juventusa, a možda još neki favorit završi takmičenje pre četvrtfinala. Fulam je počeo da igra sasvim solidno i da nadoknađuje zaostatak stvoren na početku sezone. Da li će imati vremena da se spasi najgoreg, teško je reći, pošto to, umnogome, zavisi i od rezultata direktnih rivala. Problem je bio i težak raspored ”Kolibara”, igrali su u seriji sa Totenhemom, Liverpulom i sada sa Sitijem. I pored velikog motiva domaćina Siti bi trebalo da pobedi, ali ne očekujemo neku goleadu na ”Krejven Kotidžu”. Za kombinaciju 2,0-3 gola u kladionici Meridianbet kvota je 2.15.

Volfsburg – Šalke – 1/1 @ 1.88 u Meridianbet

Za ”kraljevsko-plave” iz Gelzenkirhena bundesligaški dani se bliže kraju. Šalke više niko ne može da spasi, mada oni još uvek nisu matematički ispali. Međutim, ni oni sami ne veruju u mogućnost da prestignu bar dve ekipe i nekako se domognu baraža za opstanak, što bi bilo svetsko čudo. Možda su tu neku poslednju priliku imali u duelu sa Majncom, timom koji je odmah ispred njih na tabeli, ali n i njih nisu uspeli da pobede na svojoj ”Veltins areni”, već su odigrali bez golova, čime su samo zakomplikovali situaciju rivalu. Sad ih očekujemo mnogo teži protivnik, gostuju u Volfsburgu kod tima koji zauzima treće mesto i grabi ka plasmanu u Ligu šampiona. ”Vukovi” neće propustiti šansu da osvoje još tri boda i učvrste se u vrhu tabele, pogotovo nakon poraza od Hofenhajma u prethodnom kolu. Volfsburg je pre tog neuspeha u Sinshajmu imao niz od devet utakmica bez pobede u Bundesligi, a na prethodnih sedam nije primio ni gol. Kada se sabere sa utakmicama u Kupu, Volfsburgu se mreža nije tresla tačno 999 minuta, pre nego što je gol protiv njih postigao Jusuf Poulsen u četvrtfinalu Kupa u Lajpcigu. Ovo je treći okršaj Volfsburga i Šalkea u ovoj sezoni, oba prethodna dobili su ”Vukovi”, u Bundesligi sa 2:0, a u Kupu sa 1:0. Pobediće i sada, a mi predlažemo prelaz 1/1 sa kvotom 1.88 u kladionici Meridianbet.

Bazel – Lucern – T12+ @ 2.23 u Meridianbet

Ne znamo šta se događa sa slavnim timom sa ”Sent Jakoba”, višestrukim uzastopnim prvakom Švajcarske. Bazel je u seriji od čak šest utakmica bez pobede, a ako dodamo i meč Kupa, u kome su deklasirani od drugoligaša Vintertura, onda na sedam. Istina, nisu sve pogubili, imaju tri remija i tri poraza, ali je to užasan niz, koji im se nije dogodio najmanje deceniju unazad, a sigurno i više. Pred dolazak Lucerna u Bazel, domaćin je na trećem mestu i bori se za Evropu. Gosti su slabije plasirani, imaju dva boda mnaje i trenutno su peti, pa bi trijumfom mogli da preteknu svog domaćina. Pritom je Lucern u boljoj formi, nije izgubio u pet prethodnih kola, a vezao je tri pobede, dve u ligi i jednu u Kupu. Na svom terenu Lucern je ostao neporažen i od šampiona Jang Bojsa, pa sa dosta optimizma odlizi u Bazel verujući da može do bodova koji bi ih odveli u evropska takmičenja. Ali, tradicija nije na njihovoj strani, čak ni u ovoj, za Bazel slaboj, sezoni. Ovo je treći meč u aktuelnom prvenstvu između ove dve ekipe, a Bazel je dobio oba prethodna. U Lucernu je bilo 2:1, a u Bazelu 3:2. Očekujemo da domaćin i sada postigne bar dva gola, a kvota za T12+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.23.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 9.01.

1 Trackback / Pingback

  1. Na sajtu ''kladjenje.rs'' tri dobitna tiketa u tri dana, uspešnost 100% - Sportska centrala

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.