Tiket dana (ponedeljak, 15.03.2021)

tiket dana

Sva tri dana vikenda tiket je bio dobitan, pa se nadamo da ste ispratili i dobro zaradili. Možda je danas za nekoga odmor od kladionice, ali ne i za nas. I pored toga što je na repertoaru manje utakmica, problema za sastavljanje tiketa nema.

Gent – Klub Briž – 1 @ 3.10 u Meridianbet

Klub Briž je stekao ogromnu prednost u odnosu na rivale i obezbedio je prvu startnu poziciju pred plej-of. Do kraja regularnog dela Župile lige u Belgiji ostalo je da se odigraju još četiri kola, a u odloženom meču 28. runde aktuelni šampion gostovaće u Gentu. Oba tima imala su nastupe u Evropi u ovoj sezoni, Briž je bio mnogo uspešniji, pošto je osvajanjem trećeg mesta u grupi Lige šampiona takmičenje nastavio u slabijem evropskom, ali je i u Ligi Evrope zaustavljen već u prvom kolu nokaut faze od kijevskog Dinama. Gent je totalno razočarao u grupi Lige Evrope i u konkurenciji Hofenhajma, Crvene zvezde i Slovana iz Libereca, zauzeo je poslednje mesto. Gent pokušava da nekako dođe do četvrtog mesta, imaju šest bodova manje od Ostendea, koji ga trenutno drži, ali bi pobedom u ovom zaostalom meču došli na samo tri boda zaostatka. Upravo je ekipu Ostendea pobedio Gent u prethodnom kolu i tako osvežio šanse za ulazak u doigravanje za titulu i Evropu. Poslednji poraz u Župile ligi Gent je upisao još 17. januara od Antverpa, a onda je usledio niz od osam utakmica bez poraza. Klub Briž je u prošlom kolu remizirao protiv Šarlroa, pa smatramo da bi se u Gentu moglo dogoditi iznenađenje i da domaćin osvoji sva tri boda. Zanimljivo je da je Gent pobedio i u prvom delu sezone šampiona, i to u Brižu sa 1:0. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 3.10.

Sent Pauli – Paderborn – 1 @ 2.43 u Meridianbet

Domaća ekipa iz predgrađa Hamburga se nalazi u sjajnoj formi i vezala je šest utakmica bez poraza. Seriju od pet uzastopnih trijumfa prekinuli su u prošlom kolu remijem bez golova u Karlsrueu, ali su sa 16 bodova iz šest poslednjih kola, najuspešniji klub u Cvajti uz Hajdenhajm. Iz donjeg dela tabele pomerili su se u sredinu, nalaze se na desetom mestu i relativno su na sigurnom. Teško je očekivati da mogu da se uključe u borbu za neko od prva tri mesta, pa će im jedini cilj do završetka sezone biti popravljanje učinka. U sličnoj je situaciji i Paderborn, bivši bundesligaš je samo jedno mesto ispod Sent Paulija, ali su oni trenutno u mnogo slabijoj formi. Paderborn ima samo jedan trijumf u poslednjih sedam kola, pa su sve nade o povratku u nemačku elitu pale u vodu. Jesenas je Paderborn lako pobedio Sent Pauli sa 2:0, ali su tada oni bili u boljem momentumu. U ovom trenutku je sve na strani Sent Paulija, tim koji ima jedan poraz u 11 uzastopnih utakmica mora da bude favorit. Pobeđivali su u ovom nizu i Hamburger, Nirnberg, Hanover i Hajdenhajm, mnogo jače ekipe od Paderborna, pa zašto ne bi i njih. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija kvota 2.43.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 7.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.