Tip dana: Vulvs – Liverpul: Mogu li “redsi” da prekinu svoju agoniju?

Poslednji meč 28. kola engleske Premijer lige nam donosi duel između Vulverhemptona i Liverpula, i nema sumnje da će to biti jedan i te kako zanimljiv susret.
Duel između ova dva tima je na programu u ponedeljak sa početkom u 21:00h.

Vulvs: Možda su “vukovi” mogli i više!

Prošla sezona je bila i više nego uspešna za izabranike Espirita Santa. Naime, njegovi puleni su igrali sjajno većim delom Premijer lige, a ne treba zaboraviti ni da su “vukovi” došli do same završnice Liga Evrope, gde su eliminisani od Sevilje, koja je kasnje i došla do trofeja u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju.
Što se ovog šampionata tiče, sigurno je da smo dosta više očekivali od Vulverhemptona koji se u ovom trenutku nalazi na trinaestom mestu na tabeli, uz devet bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju napustiti najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
U prošlom kolu su izabranici Espirita Santa u jednom izuzetno nezanimljivom susretu remizirali na gostovanju kod Aston Vile, a taj meč je završen bez golova.
Na poslednjih pet mečeva Vulverhempton i ne igra toliko loše, pošto su u tom periodu doživeli samo jedan poraz, uz dva trijumfa i dva remija.
Kada su u pitanju mečevi na svom terenu, do sada su popularni “vukovi” odigrali trinaest mečeva na svom stadionu na kojima su ostvarili pet trijumfa, četiri remija i četiri poraza.

Liverpul: Šta se dešava sa “redsima”?

Utisak je da ni oni najveći pesimisti nisu mogli ni da pretpostave da će fudbaleri Liverpula ovoliko loše igrati u ovom šampionatu. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Čelsi, a poznato je da kako je sezona odmicala tako je i primarni cilj izabranika Jirgena Klopa postao plasman u Ligu šampionu, što nažalost i u ovom trenutku deluje jako nerealno.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, valja napomenuti da je Liverpul bez većih problema stigao do plasmana u četvrtfinale i to pošto su u dvomeču bili bolji od Lajpciga, a ukupan rezultat je bio 4:0.
Ipak, ako se osvrnemo na pet poslednjih mečeva u Premijer ligi, dolazimo do zaključka da su “redsi” u tom periodu ostvarili samo jedan trijumf i to na gostovanju kod Šefilda kada je bilo 0:2, dok su pre i posle toga doživeli čak četiri poraza uz samo jedan postignut gol, i sigurno je da se tome apsolutno niko nije nadao.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu do sada su izabranici Jirgena Klopa odigrali trinaest mečeva van svog “Enfilda” na kojima su ostvarili pet trijumfa, pet remija i tri poraza.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Liverpul na poslednja četiri međusobna okršaja sa Vulverhemptonom slavio bez većih problema, i to uz samo jedan primljen gol.

Naš predlog

Pre svega, moramo napomenuti da smo i od jednog i od drugog tima očekivali dosta više kada je ova sezona u pitanju, a naročito to mislimo na goste kojima visi plasman u Ligu šampiona. Ipak, utisak je da bi neosporni kvalitet “redsa” na ovom duelu mogao da ispliva na površinu pa vam zbog toga savetujemo da probate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.80.
Ako se malo osvrnemo na tradiciju, videćemo da na mečevima između ova dva tima ima dosta golova, pa ih je primera radi na poslednja dva susreta bilo čak sedam.
Zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.98.
Za kraj, hrabro vam predlažemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.