Tiket dana (utorak, 16.03.2021)

tiket dana

U naredna dva dana kompletiraće se osmina finala Lige šampiona i znaćemo sve učesnike četvrtfinala, za koje je žreb u petak. Igraće i engleski i italijanski drugoligaši.

Real Madrid – Atalanta – GG4+ @ 3.00 u Meridianbet

Mnogo smo više očekivali od prvog duela Reala i Atalante u Bergamu. Međutim, užitak nam je pokvario sudija Štiler koji je već u 17. minutu isključio Frojlera, po opštem mišljenju, prestrogo. Taj detalj umnogome je opredelio dalji tok meča. ”Boginja” se povukla, želeći da sačuva svoju mrežu i da zatim prolaz traži u Madridu. Malo je falilo da im plan uspe, pošto sve do 86. minuta golova nije bilo. Tada je precizan udarac Mendija završio u mreži Golinija i sav trud Gasperinijeve čete bio je uzaludan. Gol prednosti nije garancija da će Real lako do četvrtfinala. Zna to dobro i Zidan, koji je odmah posle pobede izjavio da je ovo tek pola posla. Real ne blista u La Ligi, ali ne gubi. U subotu se izvukao na volšeban način, i minus od jednog gola protiv Elčea, pretvorio u trijumf zahvaljujući sjajnom Karimu Benzemi, ubedljivo najboljem igraču ”kraljevskog kluba”. Pobedonosni gol Francuz je dao u sudijskoj nadoknadi, a kolo ranije ostavio je Real u trci za titulu izjednačujućim golom na ”Vanda Metropolitanu” protiv Atletika. Što se italijanskog tima tiče, oni se bore za još jedan plasman u Ligu šampiona krot Seriju A, treći uzastopni. Posle pobede nad Specijom nalaze se na željenom četvrtom mestu, ali daleko od toga da su završili posao. Trebaće im još mnogo pobeda, pošto je ove sezone bitka izjednačenija nego ikad, a ssamo se Inter izdvojio na vrhu. Ekipa iz Bergama nema šta da brani u Madridu, ali oni i ne umeju da se brane. Atalanta ume da bude opasnija na strani, znaju to dobro prethodni rivali u Ligi šampiona, Liverpul, Ajaks i Mitjiland, pošto su ih sve pobedili u gostima uz gol razliku 7:0. Podsetimo da su i doskorašnjeg lidera Milan skinuli sa čela tabele pobedivši ih sa 3:0 na ”San Siru”. Dakle, jedno je sigurno, golova mora biti i to na obe strane. Naš predlog je gol-gol, uz četiri pogotka ukupno. Za igru GG4+ u kladionici Meridianbet iznosi 3.00.

Roteram – Votford – 2,0-3 @ 2.49 u Meridianbet

”Stršljenovi” su posle tri vezane pobede najzad na željenom drugom mestu na tabeli Čempionšipa. Ispred Votforda je samo Norič, a ”Kanarinci” su već jednom nogom u Premijer ligi, s obzirom da od drugoplasiranog tima imaju deset bodova više. Drugo mesto Votforda samo je privid, treći je trenutno Svonsi sa istim brojem bodova, ali i utakmicom manje odigranom. Ova sezona je baš turbulentna za Votford, posle neočekivanog ispadanja iz elite. Počeli su sjajno, predvođeni srpskim trenerom Vladimirom Ivićem, ali je onda došla jedna kriza i uprava više nije imala strpljenja za bivšeg trenera Makabija i fudbalera mnogih klubova, uključujući i beogradski Partizan. Na klupu je seo Španac Ćisko, i posle malog nesnalaženja, ”Stršljenovi” su zaređali sa dobrim partijama. U subotu su imali veoma težak meč u glavnom gradu Velsa, gde ih je čekao odlični Kardif. Na ”Milenijumu” se bila velika bitka, a gosti su slavili sa 2:1, pogotkom Masine u 93. minutu. To je bila sedma pobeda u prethodnih osam mečeva, a u tom intervalu Votford je izgubio samo od Bornmuta. Sada gostuju Roteram Junajtedu, timu koji se nalazi u zoni ispadanja, ali se uzda u činjenicu da ima čak četiri utakmice manje od tima ispred njih, Birmingem Sitija i samo tri boda manje. U subotu su i oni slavili i to na gostovanju u Šefildu protiv domaćih ”Sova”. Taj trijumf prekinuo je niz od pet vezanih poraza, od kojih su četiri poslednja bila rezultatom 1:0. Votford je slavio u prvom delu sezone sa 2:0 protiv Roterama, a verujemo da će biti uspešniji i kao gost. Na utakmicama ove dve ekipe retko bude mnogo golova, pa ne verujemo da će ih biti i sada. Pored dvojke preporučujemo 0-3 gola, a za kombinaciju 2,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.49.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 7.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.