Derbi dana: Real Madrid – Atalanta: “Boginja” mora da napadne, da li će se Madriđani odlučiti za defanzivu?

U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, ali ono što je svakako najbitnije je da nam ovaj dan donosi revanš mečeve osmine finala Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Real Madrida i Atalante.
Meč između ove dve izuzetno kvalitetne ekipe je zakazan za 21 čas, a valja napomenuti da je prvi duel završen pobedom Madriđana od 1:0.

Real Madrid: Može li kraljevski klub da odbrani prednost iz prvog meča?

Evidentno je da se fudbaleri Real Madrida u poslednje vreme dobrano muče, pa su tako na tri poslednja susreta u španskoj La Ligi ostvarili samo jedan trijumf, i to baš u prošlom kolu kada su na svom terenu nakon preokreta slavili protiv Elčea, i to nakon gola koji je Karim Benzema postigao u poslednjim trenucima susreta.
Pre toga je aktuelni šampion Španije prvo mimo svih očekivanja remizirao na svom terenu protiv Real Sosijedada, da bi nakon toga odigrali nerešeno i u derbiju Madrida u gostima kod Atletika, kada je bilo 1:1, što se može smatrati dobrim rezultatom obzirom da izabranici Čola Simeonea igraju sjajno ove sezone.
Kada je Liga šampiona u pitanju izabranici Zinedina Zidana su nekako uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu, a u prvom meču osmine finala su uz malu pomoć sudija došli do trijumfa na gostovanju kod Atalante, pošto je taj duel završen rezultatom 1:0.
Ono što svakako nije dobro kada je sastav tima u pitanju je činjenica da popularni “Zizu” neće moći da računa na Kazemira koji ima parne žute kartone, dok se malerozni Azar ponovo povredio i gotovo sigurno će propustiti ovaj revanš, mada je i veliko pitanje koliko bi on Madriđanima bio od pomoći obzirom na to u kakvoj se formi nalazi i da mu gotovo ništa ne polazi za nogom.

Atalanta: Najmanji problem za ovu ekipu je da napadne rivala!

Iz godine u godinu Atalanta pruža sve bolje partije i polako ali sigurnu spadaju u krem italijanskog fudbala. Naime, u ovom trenutku se ekipa iz Bergama nalazi na četvrtom mestu na tabeli Serije A, što naravno i jeste primarni cilj kada je ova sezona u pitanju, pošto to mesto donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je “boginja” slavila na svom terenu protiv Specije, a taj meč je završen rezultatom 3:1, iako na se na poluvreme otišlo bez golova.
Inače, izabranici Đanpjera Gasperinija su prošle sezone pokazali da nisu slučajno stigli do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje pošto su stigli do nokaut faze, ali su nažalost zaustavljeni u četvrtfinalu, iako su do finiša susreta vodili sa 1:0, ali su onda Parižani napravili neverovatan preokret i ipak zasluženo došli do plasmana među četiri najbolje evropske ekipe.
Bilo kako bilo, Atalanta je i ove sezone uspela da dođe do plasmana u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pošto su u jednoj izuzetno teškoj grupi završili na drugom mestu, a u poslednjem kolu su u meču biti ili ne biti slavili na gostovanju kod Ajaksa, kada je bilo 0:1.
Nažalost, u prvom meču osmine finala su poraženi na svom terenu od Reala sa 0:1, ali je sigurno da to nije neka nenadoknadiva prednost pogotovu što tim iz Bergama igra za gol više.

Naš predlog

Sigurno je da je ovo jedan od najzanimljivijih revanš mečeva kada je Liga šampiona u pitanju. Atalanta je prošle sezone pokazala da su čuda moguća i vrlo lako se moglo desiti da ovaj tim gledamo u samoj završnici Lige šampiona. Sa druge strane, Madriđani baš i ne blistaju u poslednje vreme, što bi tim iz Bergama svakako mogao da iskoristi.
Mišljenja smo da domaćin neće slaviti na ovom susretu pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.
Po nekom nepisanom pravilu, gde igra Atalanta tu uvek ima i dosta golova, pa to očekujemo i sada, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65.
Za kraj, očekujemo da Atalanta pokaže sav svoj napadački potencijal u ovom susretu, i mišljenja smo da bi vrlo lako izabranici Đanpjera Gasperinija mogli da postignu makar dva gola na ovom revanšu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.