Tip dana: Mančester Siti – Borusija Menhengladbah: “Ždrebci” žele čudo, ali su “građani” brutalni ove sezone!

Utorak je rezervisan za revanš mečeve osmine finala Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Mančester Sitija i Borusije iz Menhengladbaha.
Duel između ove dve izuzetno kvalitetne ekipe je zakazan za 21 čas, a valja napomenuti da su u prvom susretu popularni “građani” slavili na gostovanju sa 2:0.

Mančester Siti: Sezona iz snova za četu Pepa Gvardiole!

Retko šta se može zameriti ekipi Mančester Sitija kada je ova sezona u pitanju. Naime, izabranici Pepa Gvardiole igraju sjajno na svim frontovima, pošto se u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli engleske Premijer lige uz čak četrnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Mančester Junajted, pa već sada slobodno možemo reći da će “građani” doći do nove titule šampiona Engleske, posle samo jedne godine pauze, kada je Liverpul posle čak trideset godina došao do trofeja.
Što se tiče Lige šampiona, Siti igra fantastično i u tom takmičenju, pošto su bez većih problema uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu, da bi onda u prvom meču slavili na gostovanju kod Borusije iz Menhengladbaha, i tako napravili veliki korak ka novom plasmanu u četvrtfinale, što je pre svega i bio primarni cilj za ovu sezonu, uz naravno trofej u Premijer ligi, koji se po svemu sudeći ne dovodi u pitanje.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg ranga engleskog fudbala “građani” su bez većih problema slavili na gostovanju kod Fulama, a taj duel je završen rezultatom 0:3, zbog čega sasvim sigurno izabranici Pepa Gvardiole u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj revanš.

Borusija Menhengladbah: Katastrofalne partije kad im vreme nije!

Nakon fenomenalnih partija u prošloj sezoni koje su između ostalog Menhengladbahu i donele plasman u Ligu šampiona, mora se priznati da se “ždrebci” blago rečeno nisu najbolje snašli ove sezone, i po svemu sudeći od novog plasmana u najkvalietnije evropsko klupsko takmičenje neće biti ništa.
Naime, izabranici trenera Rozea se u ovom trenutuku nalaze na desetom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Ajntraht, a poznato je da je ta četvrta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju Bundeslige donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je Borusija Menhengladbah doživela novi poraz i to na gostovanju kod Augsburga, a taj meč je završen rezultatom 3:1, što je bio već četvrti vezani meč za “ždrebce” i zaista deluje da se ne vidi svetlo na kraju tunela.
Zanimljivo je da izabranici Marka Rozea nisu toliko loše odigrali prvi meč osmine finala Lige šampiona, ali je na njihovu žalost neosporni kvalitet “građana” isplivao na površinu pa ih sada očekuje gotovo nemoguć zadatak pošto jure prednost od dva gola ekipe koja je možda uz Bajern i najviše pokazala u dosadašnjem toku Lige šampiona.

Naš predlog

Jako teško je očekivati da Borusija može ozbiljnije da ugrozi Siti koji igra fenomenalan fudbal u poslednje vreme, ali smo mišljenja da bi vrlo lako popularni “ždrebci” mogli da dođu ovde do makar jednog postignutog gola zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.03.
Generalno, treba ovde očekivati golove pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.53, a za one nešto hrabrije savetujemo i igru 4+, koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.