Tip dana: Milan – Mančester Junajted: Može biti samo jedan!

U četvrtak nas očekuje veoma zanimljiva kladioničarska ponuda pošto su na programu revanš mečevi osmine finala Liga Evrope, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran na “San Siru” gde će fudbaleri Milana dočekati Mančester Junajted. U prvom susretu koji je odigran na “Old Trafordu” prošlog čevrtka nije bilo pobednika, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Novi susret između ova dva rivala zakazan je za 21 čas.

Milan: “Rosoneri” su i dalje u krizi!

Koliko god da su dobro fudbaleri Milana igrali u prvom delu sezone, mora se priznati da toliko problema imaju u nastavku šampionata. Nekako i najbolji pokazatelj za ovo što govorimo je podatak da su “rosoneri” u jednom trenutku imali četiri boda viška na tabeli u odnosu na drugoplasirani Inter, a u ovom trenutku prvoplasirani Inter ima čak devet bodova više u odnosu na izabranike Stefana Piolija koji su sa lošim partijama nastavili i u prošlom kolu kada su poraženi na svom terenu od Napolija, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Još od onog dvomeča sa Crvenom Zvezdom je bilo jasno da “rosoneri” u ovom trenutku nemaju šta da traže kada je u pitanju borba za titulu prvaka Italije, a sve je nekako kulminiralo nakon teškog poraza u gradskom derbiju od Intera, kada je bilo čak 3:0.
Što se Liga Evrope tiče, mora se priznati da su “rosoneri” u prvom meču osmine finala protiv Mančester Junajteda imali i dosta sreće pošto su do izjednačujućeg gola stigli u poslednjim trenucima susreta, nakon što se Simon Kjer sjajno snašao nakon prekida.
Inače, Stefano Pioli ni za ovaj susret neće moći da računa na Marija Mandžukića ali ono što je jako bitno je da se u tim vraća Zlatan Ibrahimović koji će sasvim sigurno od samog starta na teren.

Mančester Junajted: Mogu li “đavoli” do prolaska u narednu fazu?

Generalno, utisak je da svi navijači Mančester Junajteda imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je u pitanju ova sezona.
Naime, “crveni đavoli” se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli engleske Premijer lige iza neprikosnovenog Sitija koji u ovom trenutku ima čak četrnaest bodova viška. Bilo kako bilo, Junajted je na pravom putu da dođe do plasmana u Ligu šampiona što svakako i jeste primarni cilj kada je ova sezona u pitanju, a kada smo već kod ovog takmičenja treba reći da izabranici Ole Gunara Solskjera nisu imali sreće ni pri žrebu, pošto su u grupi bili sa PSŽ-om, Lajpcigom i Bašakšehirom, pa je utisak da možda i nisu mogli više od trećeg mesta u grupi.
Što se Premijer lige tiče, u prošlom kolu je Junajted ostvario jedan veoma važan trijumf i to na svom terenu protiv Vest Hema kada je bilo 1:0, što je bila šesnaesta pobeda za tim sa “Old Traforda” u ovom šampionatu.
Kada je sastav tima za ovaj meč u pitanju, Ole Gunar Solskjer neće moći da računa na Kavanija, Džonsa i Matu dok je Marsijal pod velikim znakom pitanja.
Inače, što se gostovanja tiče, do sada je Mančester Junajted odigrao petnaest mečeva na strani i još uvek ne zna za poraz, pošto su ostvarili devet trijumfa i šest remija.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas ponovo očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret. Mančester Junajted je pružio nešto bolju partiju u prvom meču, ali su “rosoneri” ipak nekako uspeli da dođu do izjednačenja i to u poslednjim trenucima utakmice.
Mišljenja smo da bi ovde oba tima mogla da postignu makar po jedan gol zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.
Iz istog razloga vam predlažemo da probate i sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 1.91.
Za kraj, ne treba da iznenadi ako ponovo ne bude pobednika na duelu između ove dve fantastične ekipe zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate X koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.