Tiket dana (četvrtak, 18.03.2021)

tiket dana

Danas je na programu Liga Evrope, tačnije revanš mečevi osmine finala ovog takmičenja. Negde oko 23 časa saznaćemo sve učesnika četvrtfinala, a već u petak na programu je žreb za naredno kolo. Evo našeg tiketa.

Dinamo Zagreb – Totenhem – 2,2+ @ 2.65 u Meridianbet

U najgorem momentu po Zagrepčane desila se potvrda sudske presude po kojoj Zdravko i Zoran Mamić moraju na izdržavanja dugogodišnje zatvorske kazne. Po zakonu, Zoran Mamić više nije kogao da obavlja funkciju prvog trenera šampiona Hrvatske, pa će već protiv Totenhema na klupi sedeti njegov pomoćnik Damir Krznar. Pored sve ovog galimatijasa Dinamo nema ni povoljan rezultat iz prvog meča, koji je Totenhem dobio sa 2:0, golovima Harija Kejna. Sam plasman u osminu finala lep je uspeh za ”Modre”, ali je postojala nada da se može iznenaditi favorit iz Londona i otići još jedno kolo dalje. Naravno, niko ne sme unapred da otpiše Dinamo, pogotovo kada igra u ”Maksimiru”, ali je sasvim realno da se posle ovog meča završi njihovo putešestvije po Evropi, započeto prethodnog leta. Totenhem je izgubio u derbiju Severnog Londona od Arsenala, uprkos vodećem golu, koji je na spektakularan način postigao Lamela, i sada je za još tri boda dalje od povratka u Ligu šampiona kroz Premijer ligu. Zato je Murinjovoj četi važna Liga Evrope, mogli bi preko nje da se vrate u elitno takmičenje, ali za tako nešto moraju da trijumfuju. Ako eliminišu Dinamo, ostaje im da budu bolji još od tri rivala do pobedničkog pehara. Što se tiče revanša, smatramo da će Totenhem iskoristiti nešto otvoreniju igru Dinama i da će to kazniti preko sjajnih napadača Kejna, Sona, Moure i ostalih. Naš predlog je dvojka, ali uz dva gola gostoju. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.65.

Viljareal – Dinamo Kijev – GG3+ @ 2.65 u Meridianbet

To što je ”Žuta podmornica” donela veliku prednost iz Kijeva ne mora ništa da znači. I u prethodnom kolu Lige Evrope Dinamo je na svom terenu remizirao sa belgijskim šampionom Klub Brižom, ali je u revanšu slavio u gostima i probio se u osminu finala. Ukrajinci su sada u mnogo težoj situaciji, izgubili su u Kijevu sa 2:0, pa im je u Viljarealu potreban trijumf od dva gola. Možda po njih meč ne dolazi u najboljem momentu pošto je Španski tim, bar se tako čini, izašao iz velike krize i u nedelju pobedio u Eibaru. To je drugi vezani trijumf ”Žute podmornice” posle pobede u Kijevu, i to na strani. Ukrajince može da hrabri podatak da je Viljareal primio gol na poslednjih sedam utakmica na svom ”Madrigalu”, ili ”Stadionu keramika”, kako se sada zove, a tri puta je primio po dva gola. Dakle, Španci su ranjivi kod kuće, ali Dinamo bi morao da zatvori i prilaze svom golu. I u prošlom kolu, takođe u revanšu, Salcburg je poveo u Viljarealu, ali je domaćin na kraju slavio sa 2:1. Dinamo odlično igra u ukrajinskom šampionatu i sva je prilika da će preuzeti primat koji godinama drži Šahtjor iz Donjecka. Posle poraza od Viljareala gostovali su Zorji u Lugansku i slavili sa 2:0. Treba reći da je i Zorja bila učesnik grupne faze Lige Evrope, tako da se uopšte ne radi o naivnoj ekipi. Očekujemo da gosti napadu, pošto nemaju šta da čuvaju. Viljareal ne ume da igra zatvoreno i ovo bi mogao da bude meč sa dosta golova. Naš predlog je gol-gol, uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet 7.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.