Evroliga donosi bonus – Preuzmi 1.500 RSD i kladi se da Zvezda ruši PAO

Da su nam ona “srećna vremena”, večeras bismo uz okršaj Panatinaikosa i Crvene zvezde verovatno gledali i “okršaj” njihovih navijača, koji bi se pesmama i parolama trudili da nadjačaju jedni druge.
Ovako, moraćemo da se zadovoljimo “samo” košarkom, ali ako vam ni to nije dovoljno – imamo još jedan predlog.
Sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE, zatim preuzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda se prepustite čarima vrhunskih kvota.
Dakle, samo JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje. Ali, i košarkaši Crvene zvezde su spremni za novu evroligašku pobedu.
Pošto su prekinuli negativan niz i pobedili Himki, izabranici Dejana Radonjića su, sasvim sigurno, silno motivisani da dokažu da se to nije desilo slučajno.
Crvena zvezda i Panatinaikos su stari znanci, njihovo rivalstvo gledamo već nekoliko godina, te možemo reći da se sasvim dobro poznaju i da među njima nema tajni.
Poslednje dve utakmice dobila je upravo ekipa Crvene zvezde, ali uz mnogo muke i neizvesnosti. Sigurni smo da će tako biti i ovog puta i da nas čeka pravi košarkaški spektakl, a i pozicije na tabeli govore isto – gotovo izjednačene ekipe, koje se ove sezone nisu pokazale onako kako su mnogi očekivali, a naročito njihovi navijači.
Ono što je posebno zanimljivo jeste što ćemo još jednom imati priliku da gledamo i srpskog košarkaša i nekadašnjeg igrača crveno-belih, Nemanju Nedovića, koji se u završnici prethodne utakmice “pošteno” ispromašivao, ali znamo ko mu to sigurno nije zamerio.
Da li će ovog puta biti motivisaniji protiv svog bivšeg kluba – ostaje da vidimo, ali vredi pomenuti i da nas večeras čeka još nekoliko sjajnih duela.
Himki će na svom terenu igrati protiv Valensije, Bajern i Vladimir Lučić čekaju Efes i Vasu Micića, dok će snage odmeriti i Armani i Barselona.
Ne zaboravite, to je sjajna prilika da u Meridianu ostvarite bonus na parove i do 2000%!
Ne propustite!

11 Comments

  1. Dobra pobeda zvezde, imalo je mrtvih minuta u igri, ali ni panata nije bio bolji, sto je Zvezda i dokszala. Ovo se pratilo live na meridianbet.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.