Tip dana: Nica – Marsej: Sampaoli je preporodio Marsej, ali je i domaćin u strašnoj formi!

U subotu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran na Azurnoj obali gde će Nica dočekati Marsej.
Duel između ova dva tima je zakazan za 17 časova.

Nica: Sjajne partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Nice nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, ali je utisak da su stvari u poslednje vreme došle na svoje mesto.
Naime, ekipa sa Azurne obale se trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz devet bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang francuskog fudbala, pa slobodno možemo konstatovati da je Nica ostvarila svoj primarni cilj, a to je naravno opstanak u društvu najboljih.
U poslednje vreme ovaj tim igra zaista sjajno pa tako na tri poslednja susreta ne znaju za poraz, a u tom periodu su ostvarili dva trijumfa i jedan remi. U prošlom kolu je Nica remizirala na gostovanju kod Lorijena, a taj duel je završen rezultatom 1:1:
Pre toga je tim sa Azurne obale odigrao dva fenomenalna susrta na kojima je vezao dva trijumfa, i to prvo na gostovanju kod Rena, a onda i na svom terenu protiv Nima, kada je bilo 2:1.
Što se tiče mečeve na domaćem terenu, do sada je Nica odigrala četrnaest susreta na svom terenu na kojima su ostvarili samo četiri trijumfa, dva remija i čak osam poraza.

Marsej: Sampaoli je preporodio ekipu sa “Velodroma”!

Fudbaleri Marseja su većim delom šampionata pružali poprilično loše partije, i već nakon nekoliko kola novog prvenstva je bilo jasno da ekipa sa “Velodroma” neće ponoviti prošlosezonski uspeh kada su uspeli da dođu do plasmana u Ligu šampiona.
Kada smo već kod ovog takmičenja treba istaći da se Marsej dosta loše pokazao u grupnoj fazi, pošto su u ne preterano jakoj grupi zauzeli poslednje mesto, jer su ispred njih završili Mančester Siti, Porto, ali i Olimpijakos.
Bilo kako bilo, utisak je da će se svi navijači ovog tima ovoga puta zadovoljiti i sa plasmanom u Ligu Evrope, a sve to je do pre nekoliko kola izgledalo toliko daleko.
Međutim, od kako je za šefa stručnog štaba imenovan Horhe Sampaoli, tako je i Marsej počeo sa boljim partijama, a najbolji pokazatelj za to su i dva veoma važna trijumfa u poslednja dva kola, čime je tim sa “Velodroma” došao do pozicije broj pet koja na kraju sezone i donosi plasman u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.
U prošlom kolu su izabranici Horhea Sampaolija slavili na svom terenu protiv Bresta, a taj duel je završen rezultatom 3:1, što je bila sedma pobeda Marseja na svom terenu, ali i četvrti vezani duel na “Velodromu” koji ova ekipa nije izgubila.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv duel pošto i jedna i druga ekipa pruža poprilično dobre partije u poslednje vreme. Sampaoli je uneo dosta novina u Marseju i mišljenja smo da bi ova ekipa mogla da dođe do novog trijumfa na gostovanju kod Nice, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55.
Svakako, utisak je da bi ovo mogao da bude i jedan meč sa dosta golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.14.
Za kraj, mišljenja smo da će gosti na ovom teškom gostovanju postići makar dva gola, pa vam predlažemo da probate sa igrom G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.