Tip dana: Parma – Đenova: Domaćinu preti ispadanje, mogu li do pobede nad “grifonima”?

U petak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a u moru zanimljivih mečeva za vas smo ovog puta analizirali uvodni susret 28. kola italijanske Serije A, u kom će Parma na svom “Enio Tardiniju” dočekati fudbalere Đenove.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Parma: Mogu li “krstaši” da izbegnu selidbu u niži rang?

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Parme igrati ovoliko loše u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A. Naime, popularni “krstaši” se trenutno nalaze na devetnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata nažalost znači i selidbu u niži rang.
Ipak, u prošlom kolu je Parma odigrala jedan fantastičan meč na svom “Enio Tardiniju” gde su savladali favorizovanu Romu, a taj duel je završen rezultatom 2:0, što je verovatno i nagoveštaj boljih partija “krstaša” koje su im preko potrebne kako bi nekako došli do opstanka u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Poražavajuće zvuči podatak da su izabranici Roberta D'Averse do sada ostvarili samo tri trijumfa, što je premalo ako uzmemo u obzir da su ovog vikenda na programu mečevi 28. kola.
Inače, na pet poslednjih mečeva Parma je doživela samo jedan poraz i to na svom terenu od Intera, dok su u preostalim mečevima zabeležili trijumf protiv Rome, ali i tri remija, i utisak je da bivše “mlekadžije” pružaju dosta bolje partije u poslednje vreme nego što je to slučaj bio većim delom šampionata.

Đenova: “Grifoni” dugo ne znaju za trijumf!

I Đenova je poput Parme katastrofalno startovala u ovom šampionatu, ali za razliku od tima sa “Enio Tardinija” popularni “grifoni” su se na vreme trgli i može se reći da se trenutno nalaze u bezbednoj zoni pošto u ovom trenutku Đenovljani zauzimaju četrnaesto mesto na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju Serije A nažalost ispasti u niži rang.
Ipak, u poslednje vreme Goran Pandev i drugari imaju dosta problema pa su tako na pet poslednjih mečeva bez trijumfa, a u tom periodu su tri puta remizirali i doživeli dva poraza.
U prošlom kolu su “grifoni” remizirali na svom terenu protiv Udinezea, a taj duel je završen rezultatom 1:1, dok je pre toga Đenova poražena na gostovanju kod Rome, kada je bilo 1:0, uz podatak da su Đenovljani u najmanju ruku bili ravnopravan rival na tom susretu.
Kada su u pitanju gostovanja do sada su izabranici Davidea Balardinija odigrali trinaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili samo dva trijumfa uz pet remija i čak šest poraza.

Naš predlog

Parma nema izbora i sigurno je da će od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Đenove, pošto im je pobeda imperativ jer im samo ona garantuje produžetak nade da bi mogli da opstanu u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Zbog svega toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45. Takođe, mišljenja smo da bi “krstaši” mogli da postignu makar dva gola na svom stadionu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom D2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.51.
Za kraj, hrabro vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 3.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.