Tiket dana (subota, 20.03.2021)

tiket dana

Kada je subota znamo da nas očekuje odlična ponuda. Tako je i sada, igraju se utakmice u gotovo svim ligama, a posle ovog vikenda pažnju ćemo posvetiti reprezentativnom fudbalu.

Keln – Dortmund – 2,2+ @ 1.73 u Meridianbet

Komšijski duel igra se u Kelnu. U glavnom gradu Severne Rajne Vestfalije ”Jarčevi” dočekuju Borusiju iz Dortmunda. Okršaji ova dva tima uvek nose veću važnost od samih bodova, pa tako i sada, mada je i rezultatski značaj ovog puta ogroman. Domaćima su bodovi neophodni u borbi za opstanak. Lako je moguće da Keln već posle ovog kola sklizne u ”crvenu” zonu, a ako ne sad, koliko u narednoj rundi. Serija loših rezultata, i samo jedan bod u prethodnih pet mečeva, doveli su Keln na 14. poziciju sa 14 bodova, samo jednim više od pretposlednjeg Majnca. Šalke je otpisan, a drugi direktni putnik ua Cvajtu tražiće se u kvartetu Majnc, Herta, Keln i Arminija. Dve od ove četiri ekipe uspeće da, i bez baraža, ostanu u eliti. U prvom delu sezone Keln je šokirao Borusiju pobedivši je u Dortmundu sa 2:1. Taj meč nagovestio je krizu u redovima ”Milionera” koja ih je koštala borbe za ”Salataru”. Sada se tim iz Dortmunda bori za novi plasman u Ligu šampiona, pošto se nalazi na petom mestu. Zaostaje za četvrtoplasiranim Ajntrahtom dva boda i to nije razlika koju ne mogu da sustignu, pogotovo jer dočekuju tim iz Frankfurta u narednom kolu. Dortmund se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona u aktuelnoj sezoni, ali i u polufinale DFB kupa. Upravo su saznali rivala u Ligi šampiona, i ne može se reći da su imali sreće. To je Mančester Siti, sigurno tim u najboljoj formi u Evropi. U domaćem kupu igraće sa Holštajnom iz Kila, koji jeste eliminisao Bajern, ali su tu favoriti za finale, kao što su i u meču sa Kelnom. Naš tip je dvojka uz dva gola gostiju. Za 2,T2+ u kladionici Meridianbet očekuje vas kvota 1.73.

Everton – Mančester Siti – GG3+ @ 2.37 u Meridianbet

U četvrtfinalu engleskog FA kupa Everton dočekuje lidera Premijer lige Mančester Siti. Gosti žele da ove sezone poboljšaju rezultat i iz one nestvarne 2018/19 kada su uzeli sva tri trofeja u Engleskoj, ali nisu uspeli da podignu ”ušati” pehar Lige šampiona. Sada su već u finalu Liga kupa, u njemu će se sastati sa Totenhemom, dok ih u četvrtfinalu Lige šampiona očekuje dvomeč protiv Borusije iz Dortmunda. Videćemo da li Gvardiolin tim može da uradi nešto slično poput Bajerna prošle sezone kada su Bavarci pokupili pehare u svim takmičenjima u kojima su učestvovali. Neko će reći da je Bundesliga lakša od Premijer lige i verovatno su u pravu, ali to ne umanjuju dostignuće tima iz Minhena. Siti će imati težak ispit na ”Gudisonu”. Everton polako gubi korak u borbi za plasman u Ligu šampiona, vezali su dva poraza, od Čelsija u Londonu i Barnlija na svom terenu, pa bi im uspeh u najstarijem fudbalskom takmičenju na svetu baš dobro došao. Ono što im ne ide na ruku je tradicija, Siti je dobio šest poslednjih duela sa ”Karamelama”, a poslednji baš na ”Gudisonu” pre mesec dana kada je bilo 3:1. Everton je već izbacio Roteram, Šefild Venzdej i Totenhem, dok su ”Građani” eliminisali Čeltenam i Birmingem. U kupu je sve moguće, pa da tim Karla Anćelotija iznenadi velikog favorita. Zato se naš predlog odnosi na golove, a njih bi trebalo da bude bar tri, i to na obe strane po neki. Za GG3+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.37.

Lugano – Bazel – T22+ @ 2.47 u Meridianbet

Lugano je zaboravio kada je poslednji put slavio na svom terenu. Mi smo proverili i to se dogodilo još prošle godine, tačnije 29. novebra kada su savladali, šta ti je koincidencija, upravo Bazel. Od tog susreta Lugano je na osam utakmica izgubio četiri puta i isto toliko puta remizirao. Zahvaljujući dobrim rezultatima na strani nalaze se na solidnom petom mestu i boriće se sa još nekoliko ekipa i za vicešampionsku titulu, ošto im drugoplasirani tim u ovom trenutku, a to je Servet, beži četiri boda. Za Bazel nema ništa od povrtka titule, ona će i četvrti put uzastopno otići u Bern, u vitrine Jang Bojsa, a timu sa ”Sent Jakoba” ostaje da pokuša da bude bar drugi, mada narednog leta to mesto ne donosi kvalifikacije za Ligu šampiona. Bazel je u prošlom kolu ubedljivo pobedio Lucern i najavio bolju formu posle sedam uzastopnih utakmica bez pobede. Na strani su baš loši i imaju četiri vezana poraza, tri u prvenstvu i jedan u kupu. Lugano ne odgovara Bazelu, u dve ovogodišenje utakmice jednu pobedu je zabeležio Lugano, a jednom je bilo 2:2 u Bazelu. Poslednju pobedu Bazel je zabeležio u Luganu pred kraj 2019. godine. Sada nam se čini da je Bazel dostigao željenu formu i da će bar dva puta zatresti mrežu svog domaćina. Za igru T22+ u kladionici Meridianbet kvota je odlična i iznosi 2.47.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 10.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.