Tip dana: Lion – PSŽ: Nastavlja se velika borba za naslov prvaka u Ligi 1!

U nedelju je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Liona i PSŽ-a, što će ujedno biti i meč između trećeplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli, pa nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan više nego zanimljiv susret.
Ovaj derbi je zakazan za 21 čas.

Lion: Može li ekipa sa “Žerlana” do titule?

Generalno, fudbaleri Liona igraju dosta dobro ove sezone, čime su samo nastavili sa prošlosezonskim partijama kada su mimo svih očekivanja stigli do polufinala Lige šampiona, gde su zaustavljeni od Bajerna iz Minhena koji se na kraju i okitio titulom šampiona Evrope.
Bez ikakve sumnje, primarni cilj ekipe sa “Žerlana” će i ovog puta biti plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje što sada deluje poprilično realno pošto se Lion u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na četvrtoplasirani Monako, ali i meč manje, pa bi pobedom pobegli ekipi iz kneževine na četiri boda viška što je i te kako dobra zaliha uoči nastavka šampionata.
U prošlom kolu izabranici Rudija Garsije nisu iskoristi kiks Lila i PSŽ-a, pošto su remizirali na gostovanju kod Remsa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Lion odigrao četrnaest susreta na “Žerlanu” na kojima su ostvarili devet trijumfa, tri remija i dva poraza.
U poslednjem međusobnom susretu između Liona i PSŽ-a su slavili izabranici Rudija Garsije, pošto je na “Parku Prinčeva” bilo 0:1.

PSŽ: Aktuelni šampion u velikim problemima!

Prošla sezona je bila i te kako uspešna za Parižane, a ostaje žal što kruna toga nije bio trofej u Ligi šampiona, pošto je aktuelni šampion Francuske poražen u finalu od Bajerna, iako su po mnogim mišljenjima bil bolja ekipa na tom susretu.
Kada je ova sezona u pitanju, sigurno je da su Parižani ponovo jedni od najvećih favorita za osvajanja ušatog trofeja, a to smo najbolje imali prilike da vidimo u osmini finala kada je ova ekipa bez većih problema eliminisala Barselonu, pa će se u četvrtfinalu sastati sa Bajernom iz Minhena, što će ujedno biti i repriza prošlosezonskog finala, pa nema nikakve sumnje da će izabranici Maurisija Poketina dati sve od sebe da se revanširaju Bavarcima.
Što se tiče najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala, mora se priznati da smo od Parižana očekivali više kada je ova sezona u pitanju pošto se PSŽ trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Lil.
U prošlom kolu su izabranici Maurisija Poketina ponovo neprijatno iznenadili sve svoje navijače pošto su poraženi na “Parku Prinčeva” od Nanta, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je aktuelni šampion Francuske odigrao četrnaest mečeva van svog terena na kojima je ostvario devet trijumfa, dva remija i tri poraza.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa su i dalje u igri za naslov prvaka Francuske, ali svakako da će biti teško stići prvoplasirani Lil koji u ovom trenutku ima tri boda viška od oba tima.
Savetujemo vam da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda i da se fokusirate na golove kojih bi zaista moralo da bude na ovom susretu pošto će i jedna i druga ekipa ići na trijumf.
Predlažemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56. Za očekivati je da oba tima postignu makar po jedan gol u ovom derbiju, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.49.
Za kraj, iz istih razloga vam hrabro predlažemo da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.