Tiket dana (sreda, 24.03.2021)

tiket dana

Danas počinju kvalifikacije za plasman na Mundijal u Kataru u evropskij zoni. Igraju se utakmice prvog kola, a u ovom ”reprezentativnom prozoru” odigraće se tri. U sredu se igra u grupama A,D,E,G i H.

Letonija – Crna Gora – 2,0-3 @ 2.37 u Meridianbet

Jedna generacija crnogorskog fudbala polako silazi s sa scene, a od plasmana na neko veliko takmičenje nije bilo ništa. Čak ni Liga nacija nije uspela da donese ”Sokolovima” šansu da odu na Evropsko prvenstvo. Počnju kvalifikacije za Mundijal, a otići na Svetsko prvenstvo je mnogo teže nego na Evropsko. Po sastavu grupe deluje da je osvajanje prvog mesta nemoguća misija za Crnogorce pošto su u ovoj grupi još Holanđani, Turci i Norvežani. Realno je da Crna Gora bude uspešnija od Gibraltara i Letonije, ali su ove prve tri selekcije u maloj prednosti u odnosu za njih. Zato Crnogorci moraju da startuju pobedom u Rigi. Selekcija Letonije ne očekuje neki poseban rezultat, trebalo bi da budu bolji od Gibraltara, a svaki bod protiv preostale četiri selekcije je bonus. U kvalifikacijama za EURO zauzeli su poslednje mesto u grupi, a jedini trijumf upisali su u poslednjem kolu kada su sa 1:0 pobedili Austraiju na svom terenu. Letonija i Crna Gora odigrale su prijateljski meč u terminu odigravanja baraža za EURO, a ta duel u Podgorici završen je remijem 1:1. Ipak, to nije realan odnos snaga pošto su selekcije igrale u kombinovanim sastavima. Crna Gora u kvalifikacije ulazi sa novom selektorom, to je MIodrag Radunović. Očekujemo pobedu Crnogoraca u Rigi, ali to siguno neće biti ubedljiv trijumf. Naš predlog je dvojka, ali i mali broj golova na meču. Za kombinaciju 2,0-3 u kladionici Meridianbet kvota je 2.37.

Belgija – Vels – 1,0-3 @ 2.13 u Meridianbet

”Crveni đavoli” su prvi već duže vreme na FIFA listi. Kao najbolja reprezentacija sveta Belgija je favorit da se iz E grupe direktno plasira na Mundijal. Pored Belgije i Velsa u grupi su još Češka, Belorusija i Estonija, a realno je da o drugom mestu odlučuju Česi i Velšani. No, videćemo kako će se stvari razvijati, mada su mnogo skloni da tvrde da se radi o jednoj od najlakših grupa u evropskoj zoni. Belgija je pobedila na 23 od poslednje 24 kvalifikacione utakmice, nebitno da li su u pitanju kvalifikacije za Evropsko ili Svetsko prvenstvo. Zo je fantastičan niz, pa nije čudo da su trenutno prvi na FIFA listi. Zanimljivo je da su poslednji poraz doživeli upravo od Velsa, a to je bilo 2015. godine u kvalifikacijama za EURO u Francuskoj. Da sve bude još zanimljivije, na tom Evropskom prvenstvu sastali su se ponovo i Vels je opet slavio i to sa 3:1 u četvrtfinalu. Taj plasman u polufinale Evropskog šampionata najveći je uspeh fudbala u Velsu, mada su svi očekivali da u završnici vide Velgijance, koji su i tada imali sjajan tim. Dakle, Imaju ”Crveni đavoli” mnogo razloga da se ”osvete” ”Zmajevima” i verujemo da će će početi da polako vraćaju dugove. Očekujemo da Belgija startuje pobedom, ali ne i da napuni mrežu čvrstih Velšana, koji dolaze bez Arona Remzija. Uz jedinicu dodajte i mali broj golova. Za 1,0-3 u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.13.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 5.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.