Tiket dana (petak, 26.03.2021)

tiket dana

Danas je pauza u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, bar kada je Evropa u pitanju. Ponuda je zato znatno slabija, ali se tiket može sastaviti. Ovo je naš predlog.

Dandalk – Fin Harps – 1 @ 1.51 u Meridianbet

Dandalk je ostao bez titule prošle sezone, a smatramo da je to plaćen danak igranju u grupnoj fazi Lige Evrope. Bilo je to veliko iznenađenje da se ovaj irski klub našao u probranom društvu, ali se mora reći da su imali i dosta sreće u kvalifikacijama prošlog leta. Dok reprezentacija Republike Irske igra u kvalifikacijama za Mundijal, utakmice u prvenstvu, koje samo što je krenulo, igraju se bez odlaganja. Mali je broj fudbalera nacionalnog tima koji konkuriše za najbolji sastav, pošto su gotovo svi u engleskim ligama. U prvom kolu novog prvenstva Dandalk je igrao nerešeno kod Slajgo Roversa i sada mora da osvoji sva tri boda ukoliko ne želi da zaostane na startu šampionata. Fin Harps je slavio u prvom kolu minimalnu pobedu nad Bohemijansom iz Dablina i rastereće stiže u Dandalk. Čini nams e da domaćin ima kvaliitetnu ekipu, pokazivao je to u mečevima sa Arsenalom, Rapidom i Moldeom, pa predlažemo da odigrate jedinicu. Za pobedu Dandalka u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.51.

Mastriht – Almere – 2,2+ @ 2.10 u Meridianbet

Gostujući tim se nalazi na trećem mestu i pokušava da se domogne bar drugog, koje donosi direktan plasman u Erediviziju. Ispred Almerea su De Grafšap, koji ima dva boda više, i Kambur koji je odmakao čitavih osam. Dakle, prvo mesto je daleko, ali je De Grafšap itekao dostižan. Almere je u seriji od tri uzastopne pobede, čime su prekinuli niz od dva vezana poraza, koja su ih skupo koštala. Mastriht, njihov domaćin, je niz od četiri uzastopne pobede prekinuo porazom od Jong Ajaksa u pravoj goleadi, bilo je 4:3 za mlade ”Kopljanike”. Oni se nalaze tek na 14. mestu i pred obvaj meč nemaju nikakav poseban motiv, osim da se predstave u što boljem izadnju protiv jakog rivala. Tim iz mesta u kome je stvorena Evropska unija nije ni imao neke posebne ambicije pred start prvenstva, ali je u prvom delu sezone ostao neporažen u Almereu. Taj duel je završen bez golova, ali smo sada ubeđeni da će ih biti. Uz dvojku dodajemo i igru gost daje dva gola, a za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.10.

Estoril – Olivarense – 1,0-3 @ 1.80 u Meridianbet

Domaća ekipa ubedljivo vodi u prvenstvu portugalske druge lige i od naredne sezone će igrati u eliti, u to nema sumnje. Njihov rival, tim Olivarensea, bori se za opstanak i ima veliki motiv da izbegne poraz u gradu poznatom po moto trkama. Ipak, razlika u kvalitetu je velika, Estoril je to dokazao kroz dosadašnji tok prvenstva u kome je sakupio 56 bodova iz 25 odigranih kola, a doživeo je samo tri poraza. Olivarense je u seriji od šest mečeva bez pobede, a niz od četiri uzastopna poraza prekinuli su u prošlom kolu osvajanje boda protiv Akademike na svom terenu u meču bez golova. Olivarense ima ogromnih problema sa postizanjem golova, na poslednjih pet utakmica nisu dali nijedan, što je više od 450 minuta bez gola. Ukupno su dali samo 20, manje od jednog po meču, pa smo ubeđeni da ne mogu da zatresu mrežu Estorila. Ni domaći ne postižu veliki broj pogodaka, pa vam uz jedinicu predlažemo i igru na mali broj golova, kojih ne bi smelo da bude više od tri. U prvom delu sezone Estoril je slavio minimalnu pobedu u Olivarenseu, a sada predlažemo kombinaciju 1,0-3 sa koeficijentom 1.80 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.