Tip dana: Kasteljon – Espanjol: Najveći favorit za ulazak u La Ligu na teškom ispitu!

U petak je nešto slabija ponuda za klađenje pošto ovog puta nema mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti održano 2022. godine.
Ipak, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz španske Segunde, u kom će novajlija u ligi Kasteljon dočekati Espanjol.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Kasteljon: Primarni cilj je opstanak u Segundi!

Fudbaleri Kasteljona su pružali sjajne partije prošle sezone u trećoj ligi što je između ostalog ovom timu donelo plasman u Segundu, i apsolutno nema nikakve sumnje da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u drugom po kvalitetu rangu u španskom fudbalu.
U ovom trenutku se ovaj simpatični tim nalazi na 18. poziciji na tabeli koja je ujedno i prva koja na kraju šampionata donosi opstanak u ligi, uz podatak da Kasetljon trenutno ima isti broj bodova kao Alkorkon, koji se nalazici poziciju ispod.
U poslednje vreme izabranici Huana Karlosa Garida igraju sjajno pa na četiri poslednja meča ne znaju za poraz, a u tom periodu je ovaj tim ostvario dva trijumfa i dva remija, zbog čega su i napredovali na tabeli i pobegli iz najopasnije zone, iako je situacija još uvek nezgodna.
U prošlom kolu je novajlija u ligi remizirao na gostovanju kod Luga, a na tom susretu nije bilo golova, ali ni previše šansi za postizanje istih.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Kasteljon odigrao petnaest mečeva na svom terenu i zanimljivo je da još uvek nemaju nijedan remi na svom terenu, pošto su ostvarili sedam trijumfa, ali i doživeli osam poraza.

Espanjol: Može li ova ekipa do povratka u društvo najboljih?

Sigurno je da niko nije očekivao da će fudbaleri Espanjola prošle sezone napustiti najkvalitetniji rang španskog fudbala, i sigurno je da je to bilo možda i najveće iznenađenje kada su u pitanju “lige petice”.
Bez ikakve sumnje, ekipa iz Katalonije sada ima samo jedan cilj a to je naravno povratak u La Ligu, i kako sada stvari stoje deluje da bi to mogao da bude realan scenario.
Naime, izabranici Visentea Morena u ovom trenutku zauzimaju drugu poziciju na tabeli španske Segunde koja na kraju šampionata donosi direktan plasman u društvo najboljih. Takođe, ono što valja napomenuti je da katalonski klub igra sjajno u poslednje vreme pošto na sedam poslednjih mečeva ne znaju za poraz, zbog čega su i došli do drugog mesta na tabeli.
U prošlom kolu je prošlosezonski član La Lige odigrao jedan sjajan meč na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Logrones, a taj duel je završen rezultatom 4:0, što je između ostalog bio i drugi uzastopni meč Espanjola na kom pada četiri gola, pošto je pre toga ova ekipa remizirala na gostovanju kod Mirandesa, u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:2.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, ekipa iz Katalonije je do sada odigrao petnaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili šest trijumfa, pet remija i četiri poraza.

Naš predlog

Iako Kasteljon pruža sjajne partije u poslednje vreme, mišljenja smo da su ipak fudbaleri Espanjola veliki favoriti na ovom duelu, zbog čega vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa poprilično dobrom kvotom koja iznosi 1.70.
Na mečevima prošlosezonskog prvoligaša u poslednje vreme pada baš dosta golova i mišljenja smo da bi to slučaj mogao da bude i sada zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.22.
Za kraj, mišljenja smo da bi Espanjol mogao da postigne makar dva gola na ovom gostovanju, pa vam savetujemo da probate sa igrom G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.