Tiket dana (subota, 27.03.2021)

tiket dana

Kvalifikacije za naredni Mundijal igraju se po ubrzanom tempu. Danas su na programu utakmice drugog kola u pet grupa evropske zone. Najzanimljivije će biti u Beogradu, gde će gostovati aktuelni šampion Starog kontinenta, selekcija Portugalije. Međutim, prvo kolo je pokazalo da sigurnih pobednika nema ni u jednom duelu.

Republika Irska – Luksemburg – 1,0-3 @ 2.07 u Meridianbet

Irci su poraženi u Beogradu i napravili su veliki korak nazad kada je plasman u Katar u pitanju. Ne verujemo da je selekcija Republike Irske planirala prvo mesto u grupi, ali smo sigurni da su računali na drugu poziciju i igranje u dodatnim kvalifikacijama za preostala tri mesta. Sada je sve teže, pravo na kiks višenemaju, pogotovo protiv Luksemburga i Azerbejdžana. Prvi ispit imaju sa selekcijom Luksemburga koja je igrala protiv Katara u prvom kolu, ali se rezultati sa domaćinom Svetskog prvenstva ne računaju, pošto su oni u ovoj grupi van konkurencije i igraju samo radi uigravanja tima. Luksemburg je doživeo minimalan poraz u tom meču, što ne daje baš veliku nadu pred odlazak u Dablin. Inače, Luksemburg je igrao dobro u prethodnom izdanju Lige nacija, prvo mesto u C diviziji izmaklo im je u poslednjem kolu, baš protiv Azerbejdžana, pa je u B diviziju otišla Crna Gora. Irci će biti oslabljeni i u ovom meču, ali pobeda ne bi smela da izostane. Smatramo da golova neće biti mnogo, pa vam uz jedinicu predlažemo igru 0-3 gola. Za 1,0-3 u kladionici Meridianbet kvota je 2.07.

Hal Siti – Džilindžem – 1 @ 1.75 u Meridianbet

”Tigrovi” hitaju ka plasmanu u Čempionšip, što je samo prvi korak u dugom putu povratka ovog tima, koji je ne tako davno igrao u engleskoj eliti. Hal Siti je vodeći tim engleske LIge 1, ali je do kraja šampionata ostalo još osam kola i u igri su 24 boda. Njihova prednost ispred drugoplasiranog tima je tri, a trećeplasitanog pet bodova, ali i Piterboro i Sanderlend, imaju manje odigranih utakmica od ”Tigrova” i priliku da pobedama u njima sustignu Hal na čelu tabele. Zato im je pobeda nad timom Džilindžema obaveza. Ova ekipa spada u bolje u ovom rangu, ali ne verujemo da će biti konkurentna za ulazak u Čempionšip. Džilindžem je trenutno na devetom mestu i samo dva boda ih dele od zone plej-ofa. Ipak, i oni imaju više odigranih mečeva od svojih direktnih rivala, pa im je to solidan hendikep u završnici prvenstva. Gosti su u prethodna tri kola osvojili sedam bodova, a Hal Siti je niz od pet pobeda prekinuo remijem sa Šruzberijem pre sedam dana. U prvom delu sezone Hal je slavio kao gost protiv Džilindžema, pa verujemo da je favorit i na svom stadionu. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.75.

Almerija – Leganes – 0-2 @ 1.48 u Meridianbet

Derbi meč španske Segunde igra se u Andaluziji. I Almerija i Leganes veruju da mogu bar do drugog mesta, koje takođe donosi direktan plasman u La Ligu. Domaćin je trenutno na trećem mestu, dok su gosti četvrti, sa tri boda manje. Almerija je loše igrala na strani u nekoliko prethodnih mečeva, pa je na pet prethodnih gostovanja slavila samo u Đironi. Inače, ove dve ekipe sastale su se pre četrdesetak dana u Leganesu, a tada je domaćin slavio posle preokreta sa 2:1, postigavši pobedonosni pogodak u sudijskoj nadoknadi. Alemirija je imala veliku šansu da se učvrsti na vrhu tabele, ali su gubili mnogo bodova u završnicama mečeva, pa je tako bilo i u prošlom kolu kada su izgubili od Ponferadine, takođe posle preokreta i primivši gol u poslednjim sekundama. U tom meču u timu nije bilo Umara Sadika, ali se on vraća i Almerija mora da dobije Leganes. Gosti su čvrst tim, žele povratak u elitu, makar i kroz plej-of. Biće ovo tvrd meč, ne očekujte mnogo golova, a pobednika bi mogao da odluči samo jedan. Ko će to biti, teško je reći, a naš predlog je igra 0-2 gola, za koju je koeficijent u kladionici Meridianbet 1.48.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.