Kija se zaigrala sa Vujadinom Savićem – spremna je da skine sve sa sebe (VIDEO)

Kladionica Meridian ponovo pomera granice! Nakon što je ekskluzivno predstavila Texas Hold’em Poker, proizvod koji je bez sumnje izdvaja od konkurencije, usledila je spektakularna reklama koja je “zapalila” javnu scenu u Srbiji.
Na pitanje: Koji je tvoj limit?
Odgovor su pokušali da daju Vujadin Savić, Kija Kockar, Snežana Borjan, Aleksandar Ilić i Žika Todorović.
A u neodoljivom spotu imate priliku da pogledate kako su se naše zvezde snašle u popularnoj poker igri – ko je blefirao, a ko držao prave karte u svojim rukama? Ko je koga zavodio za stolom i šta su sve akteri reklame uložili kako bi ispratili igru do kraja..


Ako i vi želite da postanete pobednik i osvojite preko 25.000 EVRA u samo jednoj ruci – odmah se registrujete OVDE i ekskluzivno, samo u Meridianu, isprobajte najpopularniju poker igru na svetu.
Ne zaboravite i da sve nove igrače čeka i bonus dobrodošlice – 100 BESPLATNIH SPINOVA + 1.500 DINARA BONUSA za online klađenje.
A povodom najnovije reklame, porazgovarali smo i sa Kijom Kockar koja je posao glumice odradila na profesionalnom nivou.
Ovo je već druga reklama koju radimo. Zajedno sa Meridianom bila sam i na Kosovu i Metohiji kada smo podelili paketiće mališanima, a takođe i kada su bile poplave. Zaista mi je drago što je Meridian i tada pomogao i donirao dve pumpe. Ponosna sam što sam deo toga i što su baš mene izabrali. Pa, eto… Čak je i moje prezime u svemu ovome jako simbolično i zanimljivo. Jednostavno pristaje ovakvoj reklami – rekla je kroz osmeh Kija, i u nastavku otkrila kako je bilo na snimanju:
U prvoj reklami je bila ženska ekipa, sada je tu i muško društvo, ali Snežana i ja smo se odlično snašle. Oni su divni džentlmenti. Mnogo puta smo ponavljali scene jer smo “umirali” od smeha, bilo je jako zabavno. Malo smo nervirali režisere, ali oprostili su nam – istakla je Kija Kockar.

9 Comments

  1. Spot za reklamu je odlican,a Meridianov online kazino je definitivno bez konkurencije,pogotovu od kada su u ponudu ubacili i teksas holdem.

  2. Nije se baš proslavila, bolje da se drži podalje od stola i da prepusti poker ozbiljnim igračima kao što je Žika! 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.