Tiket dana (ponedeljak, 29.03.2021)

tiket dana

Reprezentacije su na jednodnevnoj pauzi, a kvalifikacije za Mundijal nastavljaju se u utorak i sredu utakmicama trećeg kola. Danas moramo da pokušamo s ovim što nam je ponuđeno. Izbor nije veliki, ali može nešto da se izabere.

Šavez – Penafiel – 1x,0-2 @ 1.91 u Meridianbet

Ovo je meč portugalske Segunde. Dok prvoligaši odmaraju prateći šta radi njihov nacionalni tim, aktuelni prvak Starog kontinenta, drugoligaši se bore za ulazak u elitu ili opstanak u Segundi. Domaći Desportivo Šavez nalazi se na petom mestu, ali sa dobrim izgledima da na kraju bude drugi i tako izbori direktan ulazak u Primeiru. Vodeći Estoril je dosta odmakao i čini se da je tim iz grada poznatog po moto-trkama završio posao, ali za drugo mesto se bori nekoliko timova. Trenutno je u najboljoj poziciji Feirense, ali su u igri i Akademika i Vizela, pa čak i Šavez, ako bude uspešan u preostalih devet kola. Domaći tim nije poražen na sedam prethodnih mečeva u prvenstvu, ali je samo dva puta slavio. Čak pet remija upisali su u prethodnom periodu i tako malo izgubili korak sa timovima iz vrha. Njihov gost, tim Penafiela, nalazi se na sedmom mestu, ali su u nešto slabijoj formi u poslednjim utakmicama. Iza sebe imaju dva vezana remijja, a efikasnost im je ozbiljan problem. Ni domaći tim nije preterano efikasan, pa ne očekujemo da ovde bude golova u izobilju. U prvom delu sezone Penafiel je slavio sa 1:0, a sada vam predlažemo kombinaciju duple šanse na domaćina i 0-2 gola na meču. Za 1x,0-2 u kladionici Meridianbet kvota je 1.91.

Orlean – Bastija – 2 @ 2.43 u Meridianbet

U francuskoj Nacionalnoj ligi Orlena dočekuje vodeću Bastiju. Dve prvoplasirane ekipe na kraju sezone ulazi u Ligu 2, a trećeplasirana igra baraž protiv tima koji je 16. u drugoj ligi. Orlean može da se bori za to treće mesto, ima samo bod manje od Red Stara koji ga trenutno zauzima, ali su u lošoj formi, pa su u tri prethodna kola osvojili samo jedan bod. S druge strane gosti zauzimaju čelnu poziciju, ali sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Keviji. Bastija je velikan francuskog fudbala, ali je zbog velikih finasijskih problema izbačen u amaterski rang. Očekujemo njihov povratak, za početak u Ligu 2, već posle ove sezone, a Korzika zaslužuje i klub u elitnom rangu. Bastija nije izgubila na 11 prethodnih utakmica u ligi, imaju sedam pobeda i četiri remija, pa verujemo da će dobru formu ptvrditi i na gostovanju u Orleanu. U prvom delu sezone bilo je nerešeno, a sada vam preporučujemo da odigrate dvojku. Za pobedu Bastije u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.43.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 4.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.