Tip dana: Fuenlabrada – Majorka: Jedan od najlošijih domaćina u Segundi dočekuje najbolju gostujuću ekipu!

U ponedeljak je poprilično slaba ponuda za klađenje pošto ovog puta neće biti mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano 2022. godine, ali je ipak na programu nekoliko zanimljivih susreta, gde smo izdvojili poslednji meč 31. kola španske Segunde, u kom će Fuenlabrada na svom terenu dočekati ekipu Majorke.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Fuenlabrada: Primarni cilj je opstanak u ligi!

Pre svega, treba reći da će primarni cilj ovog puta biti opstanak u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala, a deluje da bi to mogao sasvim realan zadatak, pošto se u ovom trenutku Fuenlabrada nalazi na sredini tabele, preciznije na trinaestom mestu i ono što je svakako najbitnije je podatak da ova ekipa trenutno ima čak osam bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju sezone ispasti u niži rang.
U prošlom kolu je Fuenlabrada odigrala jedan poprilično dobar meč u kom slavili na gostovanju kod drugoplasiranog Leganesa, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, na poslednjih pet mečeva ovaj simpatični tim je ostvario jedan trijumf, doživeo jedan poraz, i čak tri puta remizirao.
Ne treba naravno zaboraviti da je Fuenlabrada jedan od najslabijih domaćina u Segundi, pošto su na petnaest odigranih susreta ostvarili samo dva trijumfa, uz čak deset remija ali i tri poraza.
Dosta bolje ovaj tim ove sezone igra na gostovanjima, gde su jedna od najuspešnijih ekipa, pošto su na petnaest odigranih susreta ostvarili šest trijumfa, pet remija i četiri poraza.

Majorka: Najbolji gost u Segundi!

Nažalost fudbaleri Majorke su prošle sezone napustili najkvalitetniji rang španskog fudbala, i to pošto su na kraju zauzeli pretposlednje mesto na tabeli, uz četiri boda manjka u odnosu na tim koji je opstao u La Ligi.
Svakako da će primarni cilj ovog puta biti ekspresan povratak u La Ligu, i kako sada stvari stoje deluje da je ova ekipa na pravom putu da to i ostvari.
Naime, Majorka se u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Espanjol, koji između ostalog ima i meč manje pa bi izabranici Luisa Plaze evevntualnim trijumfom na ovom gostovanju ponovo došli do liderske pozicije.
U prošlom kolu je prošlosezonski prvoligaš samo remizirao na svom terenu protiv Ovijeda, a na tom susretu nije bilo golova.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, valja naglasiti da je Majorka najbolji gost u Segundi pošto su na četrnaest mečeva van svog terena ostvarili čak devet trijumfa, četiri remija i samo jedan poraz, koji je između ostalog došao na poslednjem gostovanju kada je Hihon slavio sa 2:0.

Naš predlog

Pominjali smo u naslovu ovog susreta već da Fuenlabrada važi za jednu od najslabijih domaćih ekipa u šampionatu, dok je Majorka ubedljivo najbolji gost u ligi, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.60.
Mišljenja smo takođe i da će gosti postići makar dva gola na ovom duelu, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 3.20.
Iz istog razloga vam za kraj savetujemo i da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.