Tip dana: Levante – Ueska: Gost traži slamku spasa u Valensiji!

Posle reprezentativnih akcija od petka se konačno nastavljaju najkvalitetnije evropske lige, pa tako i španska, gde nas ovog vikenda očekuju mečevi 29. kola.
U moru zanimljivih susreta za vas smo ovog puta analizirali meč koji će biti odigran u Valensiji gde će fudbaleri Levantea dočekati Uesku.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Levante: Sredina tabele je realnost ove ekipe!

Utisak je da svi navijači Levantea i ovog puta imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, i već sada je jasno da tim iz Valensije neće imati nikakvih problema kada je opstanak u pitanju, a mora se priznati da je to iz godine u godinu primarni cilj ovog kluba.
U poslednje vreme Levante pruža promenljive partije pa su tako na pet poslednjih mečeva ostvarili dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je ova ekipa nažalost doživela poraz na gostovanju kod Betisa, a taj susret je završen rezultatom 2:0, što je bio deveti poraz za Levante u tekućem šampionatu.
Inače, poznato je da tim iz Valensije godinama unazad igra sjajno na domaćem terenu, ali se mora priznati da ova ekipa ove sezone igra sjajno i u gostima, gde su primera radi nedavno prvo slavili protiv Reala, a onda i protiv Atletika.
Do sada je Levante odigrao četrnaest mečeva na svom terenu na kojima je ova ekipa ostvarila pet trijumfa, čak sedam remija i samo dva poraza.

Ueska: Može li ovaj tim do opstanka?

Kako sada stvari stoje deluje da će se fudbaleri Ueske ponovo ekspresno vratiti u Segundu, čime će samo ponoviti scenario od pre dve sezone, kada su odmah po ulasku u najkvalitetniji rang španskog fudbala, na kraju sezone zauzeli mesto koje im je donelo selidbu u niži rang.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na tim koji se nalazi u bezbednoj zoni, i sigurno je da Ueski predstoji grčevita borba za opstanak do bukvalno poslednjeg kola prvenstva.
U poslednje vreme povratnik u La Ligu igra takođe promenljivo, pošto su na pet poslednjih susreta ostvarili jedan trijumf, dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu je Ueska odigrala jedan solidan meč na svom terenu protiv Osasune u kom nije bilo pobednika, ali ni golova. Pre toga je poslednjeplasirana ekipa na tabeli očekivano doživela težak poraz na gostovanju kod Barselone, kada je bilo 4:1.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je Ueska odigrala četrnaest mečeva na strani na kojima je ovaj tim ostvario samo jedan trijumf, uz šest remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Pre svega, iako fudbalerima Ueske gori pod nogama treba podsetiti da Levante igra izuzetno dobro na svom terenu i ove sezone gde su do sada doživeli samo dva poraza.
Mišljenja smo da je tim iz Valensije uprkos svemu ipak veliki favorit na ovom susretu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45.
Za očekivati je i da silno motivasani gosti dođu do makar jednog gola na ovom gostovanju, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.82.
Za kraj, utisak je da je nekako najrealnija prognoza kada je ovaj meč u Valensiji u pitanju igra 3+, pošto ova dva tima po tradiciji igraju mečeve sa dosta golova. Kvota za tu igru u Meridianu iznosi 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.