Tiket dana (subota, 03.04.2021)

tiket dana

Najzad je pred nama dan prepun utakmica u klupskim šampionatima širom Evrope. Igraće se u svim najjačim ligama, samo će termini biti malo promenjeni zbog Uskrsa po gregorijanskom kalendaru.

Bolonja – Inter – GG3+ @ 2.12 u Meridianbet

Titula je svakim kolom sve bliže ”Meaci”. Inter ne sme da ispusti ovakvu priliku da posle više od decenije ponovo osvoji Skudeto. Iskreno, mislimo da se to neće ni dogoditi, i da će šampion, posle dugogodišnje dminacije Juventusa, postati plavo-crni iz Milana. Prvi pratilac Intera je gradski rival Milan, ali oni zaostaju šest bodova, uz meč više odigran, i uz to su u užasnoj formi. Svi ozbiljnije shvataju ”Staru damu”, ali ni Juventus ne može da se pohvali formi, a i ima dvocifreni zaostatak. Gostovanje u Bolonji obično je lako za Inter. Na ”Renato Dalari” nisu izgubili od 2002. godine, a retko su igrali i nerešeno. Domaćin, koga sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, nalazi se u sigurnoj zoni, opstanak im nije ugrožen, ali je eventulani plasman u Evropu previše daleko. Bolonja je pred pauzu vezala dve pobede u prvenstvu. Prvo su slavili protiv Sampdorije, da bi onda doneli sva tri boda iz Krotonea. Na ta dva meča postigli su čak šest golova, što nam fgovori da igraju bez opterećenja. Zato je naš predlog za ovaj meč igra na golove, kojih bi trebalo da bude na obe strane. Jesenas je u Milanu bilo 3:1 za Inter, pa mislimo da će i sada doći igra GG3+. Za ovaj tip u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.12.

Lids – Šefild – 1 @ 1.55 u Meridianbet

Jorkširski derbi gledaćemo samo dva puta u Premijer ligi, bar za neko vreme. Šefild će od naredne sezone nazad u Čempionšip, gde je Lids bio prethodne dve decenije. Utakmiva na ”Eland Roudu” nema preveliki rezultatski značaj, ali se radi o dva tim iz istog dela Engleske, pa je rivalitet nešto što se podrazumeva. Lids je odigrao odličnu sezonu, bar do sada, i ono najbitnije, a to je opstanak, odavno je izboren. Sigurni smo da će Marselo Bijelsa znati da dovede igrače koji mu trebaju ovog leta, pa očekujemo Lids u borbi za vrh tabele, koliko naredne sezone. Uslov je da se zadrži postojeći sastav, a pogotovo sjajni centarfor Patrik Bamford, za koga vlada veliko interesovanje. Šefild je smenio dugogodišnjeg trenera Krisa Vajldera, čoveka koji ih je iz Lige 1 doveo do Premiejr lige, a prošle sezone umalo i do plasmana u Evropu. Surov je fudbalski život, stare zasluge se brzo zaboravljaju, pa ”oštrice” kreću u jednu novu eru bez harizmatičnog menadžera. U prvom delu sezone Lids je slavio na ”Bramal Lejnu” sa 1:0, a istim rezultatom dobio je i dva prethodna duela koji su se igrali u Čempionšipu. Očekujemo da i ovog puta bodove osvoji Lids, a kvota za jedinicu u kladionici Meridianbet iznosi 1.55.

Dortmund – Ajntraht – GG3+ @ 1.72 u Meridianbet

Borusija zaostaje za Ajntrahtom četiri boda i moraće nekako da prestigne tim iz Frankfurta, ukoliko želi da i naredne sezone bude deo evropske fudbalske elite. Od gromoglasno najavljivanog pohoda na titulu nije bilo ništa, pa bi svi u Dortmundu sada bili prezadovoljni četvrtim mesto na kraju Bundeslige. S druge strane Borusija je bila uspešna u ostalim takmičenjima. U Ligi šampiona su u četvrtfinalu, što je malo ko očekivao, i već u utorak očekuje ih prvi meč protiv Mančester sitija, možda i prvog favorita za osvajanje pehara. Žreb nije bio milosrdan, ali niko ne sme da oduzme nadu ”milionerim” pred dvomeč sa ”građanima”. Problem je što je za njih i duel sa ”orlovima” iz Frankfurta podjednako bitan. U slučaju neuspeha Ajntraht bi stekao ogromnih sedam bodova prednosti i ne verujemo da bi tim Adija Hitera to ispustio do kraja sezone. Ajntraht je u prošlom kolu bio raspucan protiv Union Berlina i slavio sa 5:1, čime je prekinuo niz od tri meča bez pobede. Dortmund je gostovao u komšijskom Kelnu, i jedva izvukao jedan bod. Ako se ne plasiraju u Ligu šampiona, ”milionerima” će glavni krivac biti upravo ”jarčevi” koji su im oduzeli pet bodova u dva meča. U prvom delu sezone meč u Frankfurtu završen je bez pobednika, bilo je 1:1, ali je u to vreme Dortmund bio u mnogo boljoj formi od Ajntrahta. Obe ekipe su imale veliki broj igrača koji su bili sa svojim reprezentacijama u prethodne dve sedmice, pa je pitanje ko će uspeti pre da se oporavi. Golova je uvek bilo kada igraju ove dve ekipe, pa ih očekujemo i sada. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.72 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.