NBA noć za pamćenje – čeka te 1.500 RSD na poklon da naplatiš svoje kladioničarsko znanje

Pošto smo se pošteno zabavili uz fudbal – najvažniju sporednu stvar na svetu, na redu je košarka i najluđa liga na svetu. A to znači da je pravo vreme za NBA, kao i dominaciju Srba, razume se!
Noć pred nama nam donosi pravi spektakl, a u glavnim ulogama su Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović.
Ako se osvrnemo malo unazad, videćemo neverovatan koš nogom Luke Dončića, Daria Šarića koji je sudiju bacio u nokdaun, ali i ono najvažnije – MVP skandiranje za Nikolu Jokića.
Sasvim zasluženo, rekli bismo, a sada je na Somborcu da to i potvrdi. Denver nastvalja da vodi rat sa Orlandom, sa kojim se sastao pre samo nekoliko dana. Tada je slavio Denver, te ne sumnjamo da će Orlando biti silno motivisan da se revanšira.
Međutim, ove noći Jokić će imati nešto lakši zadatak, pošto u timu više nema Nikole Vučevića, koji je bio jedan od najboljih pojedinaca u prethodnom meču.
Tim povodom, za sve ljubitelje najjače košarkaške lige na svetu, spremili smo iznenađenje.
Za početak, kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje, u iznosu od 1.500 dinara, a onda uživajte u NAJVEĆIM KVOTAMA NA SVETU.
Osim toga, SAMO U MERIDIANU vas čeka i bonus na parove, i do 2000%, a s obzirom na to da nas noćas čeka i duel Bogdanovićeve Atalante, ne sumnjamo da ćete znati kako da ga iskoristite.
Kao što znate, Bogdan se vratio u velikom stilu i u velikoj meri pomogao svom timu da dođe do pobeda, a ne sumnjamo da će tako biti i u večerašnjoj utakmici protiv Golden Stejt Voriorsa.
Ipak, Bogdanović neće imati tako lak zadatak, pošto će naspram sebe imati jednog od najboljih košarkaša – Stefa Karija, koji se konačno vratio na parket nakon pet propuštenih mečeva.
Bogdanović protiv Karije znači samo jedno – revolveraški obračun na terenu!
Ali, to nije sve što nas čeka ove noći! Boston će odmeriti snage sa Šarlotom, Filadelfija sa Memfisom, dok će Hjuston igrati protiv Nju Orleansa.
Dakle, nešto kraća noć, ali bez sumnje – i te kako uzbudljiva. U međuvremenu, kompletnu ponudu možete pogledati OVDE, a onda se prepustite čarima košarke i najvećih kvota.

6 Comments

  1. Najvise volim da igram kosarku na kladionici,a tu mi se Meridian uvek izdvaja kao kladionica sa najboljim izborom igara i kvotama,sve pohvale

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.