Tiket dana (ponedeljak, 05.04.2021)

tiket dana

Mada je ponedeljak ponuda je izuzetno bogata. Razlog je Uskrs po gregorijanskom kalendaru, neradan je dan, pa se širom Evrope igraju utakmice nacionalnih šampionata.

Everton – Kristal palas – 1 @ 1.90 u Meridianbet

”Karamele” su na pauzu otišle posle tri uzastopna poraza. Taj niz je mnogo toga pokvario u planovima Karla Anćelotija i njegovih momaka. Dva poraza u prvenstvu, od Čelsija i, posebno, od Barnlija, udaljili su ih od potencijalnog plasmana u Ligu šampiona, dok ih je neuspeh u meču sa Sitijem koštao ispadanja iz FA kupa. Da bi se Eveerton vratio u igru, neophodan im je trijumf na d Palasom. Na ruku im je išao senzacionalan poraz Čelsija od Vest Broma, pa bi sa tri boda iz ovog meča Everton bio samo dva boda iza četvrtoplasiranog tima. Igraće se još dosta utakmica i takav zaostatak itekako je nadoknadiv. Što se gostiju iz Londona tiče, oni su pobedom nad Vest Hemom, čini nam se, rešili pitanje opstanka, mada su u prethodnih pet kola imali solidne rezultate i samo jedan poraz. Everton nije izgubio od Kristal palasa više od šest godina, a jesenas je slavio na ”Selhurst parku” sa 2:1. Odigrajte jedinicu, valjda je pauza pomogla ”karamelama” da se konsoliduju. Za pobedu domaćina u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.90.

Mitjiland – Brondbi – 1 @ 1.96 u Meridianbet

Počeo je plej-of u Danskoj, a odmah nas očekuje meč od koga bi itekako mogao da zavisi ishod trke za titulu. Vodeći Brondbi gostuje aktuelnom šampionu Mitjilandu, a donosi dva boda prednosti. Mada će se igrati još deset kola, čini nam se da su ove dve ekipe jedini kandidati da prvenstvo završe na prvom mestu, iako će imati teške utakmice iz runde u rundu. Brondbi je u prethodna četiri kola dva puta pobedio i dva puta remizirao, dok je MItjiland uzeo četiri boda iz dva prethodna kola, pritom ne primivši ni gol. Pre nešto više od mesec dana ovi rivali su se sastali na istom mestu, Mitjiland je slavio minimalnu pobedu, a uspeo je jesenas da pobedi i na gostovanju. Prethodni trijumf protiv Mitjilanda Brondbi je zabeležio pre dve godine, a ta činjenica mu baš i ne ide u prilog pred ovaj meč. Takođe je bitno to da Mitjiland više nema evropske obaveze, koje su ga dosta sputavale u toku jeseni, pa sad može maksimalno da se posveti odbrani titule. To je jedan od glavnih razloga zašto vam predlažemo jedinicu na ovom meču. Za pobedu Mitjilanda u kladionici Meridianbet dobijate koeficijent 1.96.

Bazel – Vaduz – 1,2+ @ 2.11 u Meridianbet

Višestruki šampion Švajcarske, ekipa Bazela, još jednu godinu okončaće bez naslova prvaka, već četvrtu uzastopnu. Mnogo toga moraće da se menja u timu sa ”Sent Jakoba” ako žele da prekinu dominaciju Jang Bojsa. Pogled na tabelu kaže nam da je Bazel tek na petom mestu, ali pred ovo kolo samo sa jednim bodom zaostatka za drugoplasiranim Servetom. Ipak, na poslednjih osam kola Bazel je pobedio samo jednom, i to protiv Lucerna u prethodnom meču na svom stadionu. Vaduz je u mnogo većim problemima, tim iz prestonice Lihtenštajna nalazi se na poslednjem mestu i moraće da uloži mnogo napora ako hoće da i naredne sezone igra u švajcarskoj eliti. Posle zimske pauze rezultati su im znatno bolji nego jesenas, zabeležili su pet pobeda, od šest koliko ukupno imaju, ali još uvek nisu uspeli da preteknu. Samo poslednjeplasirani tim ispada, dok će ekipa koja bude deveta igrati baraž za opstanak. U sadašnjoj situaciji za Vaduz bi i taj baraž bio poželjan. Njima je Sion najveći konkurent i pokušaće bar da njih ostave iza sebe. Bazel je znatno kvalitetniji, pokazao je to na gostovanju u Vaduzu kada je slavio sa 2:0, pa vam predlažemo jedinicu. Uz pobedu Bazela slobodno dodajte i dva gola domaćina, s obzirom da se retko dešava da ne daju više od jednog pogotka. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.11.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 7.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.