Tip dana: Vulvs – Vest Hem: Domaćin u krizi, “čekićari” trijumfom dolaze do toliko željene četvrte pozicije!

U ponedeljak su na programu poslednja dva susreta u okviru 30. kola engeske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Vulverhemptona i Vest Hema.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 15 minuta.

Vulvs: Očekivali smo dosta više!

Prošla sezona je bila i više nego uspešna za izabranike Espirita Santa. Naime, njegovi puleni su igrali sjajno većim delom Premijer lige, a ne treba zaboraviti ni da su “vukovi” došli do same završnice Liga Evrope, gde su eliminisani od Sevilje, koja je kasnje i došla do trofeja u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju.
Što se ovog šampionata tiče, sigurno je da smo dosta više očekivali od Vulverhemptona koji se u ovom trenutku nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli i ovaj tim u poslednje vreme pruža poprilično loše partije.
Naime, na poslednja četiri susreta popularni “vukovi” ne znaju za trijumf a u tom periodu su doživeli dva poraza, ali i remizirali dva puta.
U prošlom kolu su izabranici Espirita Santa poraženi na svom terenu od Liverpula, a taj duel je završen minimalnom pobedom redsa (0:1), čime je aktuelni šampion prekinuo lošu seriju rezultata.
Pre toga je Vulverhepton remizirao na gostovanju kod Aston Vile u jednom ne preterano zanimljivom susretu u kom nije bilo golova.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su Vulvsi odigrali četrnaest utakmica na svom stadionu na kojima su ostvarili pet trijumfa, četiri remija, ali i doživeli čak pet poraza.

Vest Hem: Najprijatnije iznenađenje Premijer lige!

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Vest Hema najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige.
Naime, ekipa iz Londona se u ovom trenutku nalazi na sedmom mestu na tabeli uz meč manje u odnosu na sve svoje konkurente kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona. Ono što je jako zanimljivo je da trenutno četvrtoplasirani Čelsi ima samo dva boda viška u odnosu na Vest Hem, pa bi “čekićari” eventualnim trijumfom na ovom teškom gostovanju kod Vulverhemptona došli do pozicije broj četiri, koja na kraju donosi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, što bi zaista bio ogroman uspeh, i svakako nešto čemu se ni oni najveći optimisti nisu nadali.
U prošlom kolu su fudbaleri Vest Hema propustili ogromnu prednost na svom terenu protiv Arsenala, pošto su izabranici Dejvida Mojesa vodili sa čak 3:0, ali su onda “tobdžije” u kratkom vremenskom intervalu uspele da postignu tri gola i tako odnesu bod kući.
Pre toga je sedmoplasirana ekipa na tabeli doživela poraz na gostovanju kod Mančester Junajteda, kada je bilo 1:0, a zanimljivo je da “čekićari” nisu uspeli da upute niti jedan šut u okvir gola.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je Vest Hem odigrao četrnaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili šest trijumfa, tri remija i pet poraza.

Naš predlog

Vulvs igra jako loše u poslednje vreme, što bi i te kako mogao da iskoristi Vest Hem kom bi pobeda na ovom meču donela fantastično četvrto mesto na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona, što bi bila prava senzacija. Zbog svega toga vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.70.
Vrlo lako bi ovde moglo biti i dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.41.
Za kraj, mislimo da će gosti na ovom gostovanju postići minimum dva gola zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.