ZIDAN “UDARA” NA KLOPA: Evo zašto svi jedva čekamo okršaj evropskih šampiona

Mesec bogatog fudbalskog programa je pred nama, a početak aprila donosi i nastavak evropskih klupskih takmičenja.
Kao što znate, utorak i sreda su rezervisani za Ligu šampiona, a kad je elitni fudbal tu računajte na tradicionalni poklon – 1.500 DINARA ZA SPORTSKO KLAĐENJE + poklon kvote koje nećete naći nigde na svetu.
Bonus bez uslova preuzmite odmah OVDE i spremni ste da sastavite šampionski tiket.
A šta nas sve danas i sutra očekuje i šta odigrati? Pročitajte u nastavku…

MANČESTER SITI – DORTMUND
Utisak je da je Mančester siti zbog forme i kvaliteta apsolutni favorit. Da li „Građane“ uopšte može neko da zaustavi? Bitka na dva fronta za sada je i više nego uspešna – Siti u Premijer ligi grabi ka tituli, dok u Ligi šampiona, mnogi smatraju, ima otvoren put ka polufinalu.
Dortmund igra sa dosta oscilacija, te je pitanje da li će se „sastaviti“ za ovo teško gostovanje. Koliko god da je ulog veliki, ne možemo, a da ne konstatujemo izraženu razliku u formi i kvalitetu dva tima. Otuda i ne čude kvote za večerašnji duel – kec na Mančester je 1.40, dok je dvojka na „Milionere“ čak 8.40.
Detaljnu ponudu pogledajte OVDE.

REAL MADRID – LIVERPUL
Jedan od dva velika derbija u Ligi šampiona najavio je Zinedin Zidan, koji smatra da je Real potcenjen pred meč sa još uvek vladajućim šampionom Engleske. „Kraljevski klub“ večeras neće moći da računa na Edena Azara, Serhija Ramosa i Danija Karvahala, dok se u sastav vraća Federiko Valverde. Iako je u odličnoj formi, uz to je veoma iskusan klub koji zna kako se osvaja Liga šampiona, Real u duel sa Liverpulom ulazi oslabljen, pa će biti veoma interesantno ispratiti kako će uspeti da se odbrani od ataka čete Jirgena Klopa.
Liverpul se, već odavno, pomirio sa činjenicom da nema šanse da odbrani titulu, te je sva energija, snaga i želja usmerena ka elitnom takmičenju. Baš kao što je Klop istakao – „Redsi“ žele da pokažu da se idalje bore i da iz ove sezone pokušavaju da izvuku „sve što mogu“.
Iako mnogi smatraju da je Real favorit, ne smemo olako predviđati pobednika. Ono što sigurno možemo da očekujemo – maksimalno neizvestan meč i vrhunski fudbal.

BAJERN MINHEN – PARIS SEN ŽERMEN
Posle onoga što se prošle godine dogodilo u finalu Lige šampiona, PSŽ verovatno “trlja dlanove” dok sprema “slatku osvetu” za Bavarce.
Bajern je ostao bez Roberta Levandovskog koji će biti van terena zbog povrede kolena, dok su Nejmar i Mbape u formi i spremni da terorišu nesrećnu zadnju liniju giganta iz Minhena.
Iako je prednost na strani aktuelnog šampiona Evrope, Parižani i te kako imaju dovoljno razloga da od prvog minuta napadnu domaćina.

ČELSI – PORTO
Porto ove sezone vodi bitku na dva fronta – Liga šampiona i nacionalno prvenstvo. Iako rastrzan između dva važna takmičenja, može se reći da je prilično uspešan. Iznenađujuća eliminacija Juventusa u osmini finala Portugalcima je dala dodatni “vetar u leđa”, dok je odlična forma zaslužena i za to što je Porto u trci za titulu šampiona države.
S druge strane Čelsi je bio prilično uverljiv protiv Atletiko Madrida, a ove sezone igra jedan dobar i kvalitetan fudbal. “Plavci” su totalno fokusirani na Ligu šampiona, te nema sumnje da će učiniti sve da uoči revanša steknu prednost.
Treba naglasiti da zbog problema sa pandemijom koronavirusa, fudbaleri Čelsija i Porta neće igrati na svojim stadionima. Oba meča odigraće se na stadionu na stadionu „Sančez-Pichuan“.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.