Tip dana: Bajern Minhen – PSŽ: Repriza finala Lige šampiona! Ko će do trijumfa ovog puta?

U sredu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali još jedan meč iz Lige šampiona, i to prvi četvrtfinalni duel između Bajerna i PSŽ-a, što će ujedno biti i repriza finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja iz prošle sezone, kada su Bavarci slavili sa 1:0 i došli do “ušatog” trofeja.
Duel između ova dva izuzetno kvalitetna tima je zakazan za 21 čas.

Bajern Minhen: Bavarci su dokazali da mogu i bez Levandovskog!

Ne treba više ni podsećati koliko su fudbaleri Bajerna igrali dobro prošle sezone u kojoj su došli do triple krune, i to pošto su izabranici Hansija Flika osvojili Ligu šampiona, Bundesligu, ali i nemački Kup.
I ove sezone aktuelni šampion Nemačke ima najveće moguće ambicije, uz podatak da su ovog puta u ranoj fazi eliminisani iz Kupa nakon prave senzacije koju je priredila ekipa Kila.
Bilo kako bilo, Bavarci su bez većih problema stigli do plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, i to preko rimskog Lacija, a ukupan rezultat tvog dvomeča je bio 6:2, čime su sebi zakazali duel sa PSŽ-om, što će ujedno biti i repriza finala iz prošle godine.
Što se tiče Bundeslige, ekipa iz Minhena je u prošlom kolu ostvarila veliki trijumf na gostovanju kod Lajpciga, i to bez povređenog Roberta Levandovskog, a taj duel je završen rezultatom 0:1, čime su Bavarci povećali svoju prednost u odnosu na ovu ekipu na čak sedam bodova, što bi po svemu sudeći mogla da bude i dovoljna zaliha koja će izabranicima Hansija Flika doneti novi šampionski pehar, što je između ostalog bio i primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Inače, u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona su fudbaleri Bajerna ostvarili sve pobede na svom terenu, a svi pamtimo onaj duel prvog kola grupne faze kada su Bavarci deklasirali Atletiko Madrid sa 4:0.

PSŽ: Može li Poketino da uradi ono što nije uspeo Tuhel?

Poput Bajerna, i Parižani su imali izuzetno dobru sezonu koju nažalost nisu uspeli da krunišu sa peharom Lige šampiona, ali će sasvim sigurno uraditi sve da to ostvare ove godine, iako deluje da će to biti izuzetno težak zadatak, pošto ih već u četvrfinalu očekuje duel sa verovatno i najvećim favoritom za osvajanje “ušatog” trofeja.
Krenimo redom. Parižani su uz dosta muke uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu, iako su dosta loše startovali u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, a mora se priznati ni da grupa nije bila baš laka, pošto su tu još bili i Lajpcig, ali i Mančester Junajted.
U osmini finala su izabranici Maurisija Poketina bez većih problema eliminisali Barselonu, kada su veći deo posla “sveci” uradili u prvom susretu, koji su dobili sa više nego ubedljivih 1:4.
Ono gde smo svakako više očekivali od Parižana je bez ikakve sumnje Liga 1, pošto se PSŽ u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Lil, od koga su između ostalog i poraženi u prošlom kolu na svom terenu, kada je bilo 0:1, što je bio već osmi poraz ovog tima u ovogodišnjem izdanju Lige 1.
Inače, kada je Liga šampiona u pitanju, Parižani su do sada odigrali četiri meča na gostujućim terenima, gde su ostvarili tri trijumfa, i jedan poraz, i to od Lajpciga u grupnoj fazi kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret u kom će snage odmeriti dva tima koja su u prošlom izdanju Lige šampiona pokazali najviše.
Naravno, ne treba zaboraviti da za Bajern neće igrati Robert Levandovski, ali i pored toga smo mišljenja da su Bavarci veliki favoriti na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.06.
Svakako, treba očekivati i jedan efikasan susret, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.59.
Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom GG, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.