Tiket dana (subota, 10.04.2021)

tiket dana

I jučerašnji tiket bio je dobitan, pošto su prošla dva jaka fiksa. Pred nama je uzbudljiv fudbalski dan, koji će obeležiti španski ”El Klasiko”. Real i Barselona su se vratili u trku za titulu, ali će poraženi iz direktnog duela verovatno ispasti iz konkurencije, u kojoj je još madridski Atletiko. Naravno, mnogo je zanimljivih utakmica širom Evrope i sveta.

Real Madrid – Barselona – GG3+ @ 1.88 u Meridianbet

U jednom trenutku se činilo da je titula sigurno u rukuma Atletika iz Madrida. Imao je Simeoneov tim solidnu prednost pred rivalima, ali i tri zaostale utakmice. I onda, kada se najmanje očekivalo, ”jorgandžije” su počele da posustaju, a sve se poklopilo i sa njihovim ispadanjem iz Lige šampiona. Crv sumnje u sopstvene mogućnosti je ubačen, a ”stari lisci”, Real i Barsa, umeli su to da iskoriste. Posle 29. kola Barsa ima zaostatak od samo jednog boda za Atletikom, dok je Real tri koraka iza. ”Kraljevski klub” nije poražen od kraja januara kada je bodove iz Madrida odneo Levante. U narednih devet utakmica dobili su sedam, a dva puta su remizirali. Nije Real blistao igrom, ali je uradio šta je trebalo. Karim Benzema bio je čovek koji je nosio čitav tim, a postizao je one ključne golove, poput izjednačujućeg na ”Vanda Metropolitanu” u duelu sa Atletikom, i ona dva u preokretu protiv Elčea. Što se Katalonaca tiče, oni su u ponedeljak blizi blizu gubitka dva boda protiv Valjadolida na ”Nou Kampu”, ali ih je spasio gol Dembelea u 90. minutu. Taj pogodak je sigurno znatno uticao na samopouzdanje i oni u Madrid dolaze po pobedu. Još jedna stvar ide na ruku gostima. Real pre i posle Barse ima dva okršaja sa Liverpulom, prvi je dobio sa 3:1, ali ga očekuje težak revanš na ”Enfildu” već sredu. To može da bude i ključna stvar, Zidan mora da pripremi tim za tri teška okršaja u samo sedam dana, a to, priznaćete, nije nimalo lako. Kumanov tim se muči sa formom, ispadanje od PSŽ-a je ostavilo traga, ali bi odbranom titule sve bilo poništeno. Jesenas je Real slavio u Barseloni, a sada vam predlažemo igru gol-gol uz bar tri pogotka na meču. Koeficijent za GG3+ u kladionici Meridianbet iznosi 1.88.

Strazbur – Pari Sen Žermen – 2,3+ @ 2.75 u Meridianbet

Posrtanje francuskog šampiona u domaćem prvenstvu doživelo je svoj krešendo u prošlom kolu kada su poraženi od direktnog konkurenta, ekipe Lila, na svom ”Parku Prinčeva”. Sada su ”buldozi” tri boda ispred i ”sveci” više nemaju mogućnost nikakvog kiksa. Ipak, kada se sagleda širi ugao, vidimo da su Parižani neposredno po tom duelu imali gostovanje u Minhenu, u reprizi prošlogodišnjeg finala Lige šampiona u kome nisu uspeli da se po prvi put domognu ”ušatog” pehara, koga toliko žele u svojim vitrinama. U Bavarskoj je bilo sjajno, Kilijan Mbape je blistao, a Pari Sen Žermen slavio sa 3:2. Nevolja je što se revanš igra samo šest dana kasnije, dakle već u utorak u Parizu, a sa Bajernom nikad niste načisto. Doći će Bavarci oslabljeni, bez Levandovskog i Gnabrija, ali i takvi mogu da naprave problme svakoj ekipi na svetu, pa i vicešampionu Evrope. Sada je na Maurisiju Poketinu da odluči hoće li da sačuva neke adute za taj revanš, ili će sve najbolje što ima poslati nateren u Strazburu. Mišljenja smo da se Argentinac ne sme kockati sa utakmicom protiv Strazbura. Ukoliko bi Lil otišao na pet, ili šest bodova razlike, teško bi Pari Sen Žermen uspeo da to nadoknadi. Zato smatramo da će PSŽ napasti domaćina od starta, a ako rezultat bude povoljan nakon, recimo, prvih 45 minuta, onda će sigurno poštedeti daljih napora bitne fudbalere. Strazbur je znao da iznenadi ”svece” u bliskoj prošlosti, a zanimljivo je da su poslednja tri prvenstvena okršaja igrana u Parizu. PSŽ nije ovde gostovao još od 5. decembra 2018. godine, a tada je bilo 1:1. Strazbur je na 13. mestu, ima sedam bodova više od prve ekipe ispod crte, a u prošlom kolu su slavili u Bordou sa 3:2 i sada potpuno rasterećeno dočekuju velikog rivala. Biće ovo duel sa golovima, a uz dvojku vam predlažemo i bar tri pogotka na meču. Za 2,3+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.75.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.