Derbi dana: Real Madrid – Barselona: Madriđani bez Ramosa, Barsa nanizala devet trijumfa na strani!

U subotu je i te kako zanimljiva ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi i novi “El Klasiko” u kom će Real Madrid na svom terenu dočekati Barselonu.
Susret između dva ljuta rivala je na programu u 21 čas.

Real Madrid: Odsustvo Ramosa se za sada ne oseća!

Iako na startu šampionata nije krenulo sve kako treba, utisak je da svi navijači najtrofejnijeg kluba u Evropi imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je ova sezona u pitanju.
Naime, izabranici Zinedina Zidana se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli španske La Lige uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Madrid, što je zaista sjajna stvar ozbirom da su “jorgandžije” u jednom trenutku imale čak i dvocifrenu prednost u odnosu na Real i Barsu, ali čak i dva meča manjka.
U poslednje vreme Madriđani pružaju fantastične partije pa su tako na tri poslednja susreta ostvarili isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je “kraljevski klub” bez većih problema slavio na svom terenu protiv Eibara, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče Lige šampiona, ne treba zaboraviti da je kraljevski klub praktično jedva došao do plasmana među šesnaest najboljih evropskih ekipa, ali su zato Madriđani pravu klasu pokazali tek u osmini finala, kada su bez većih problema savladali Atalantu, koja važi za tim koji u ovom trenutku igra možda i najlepši fudbal u Evropi.
U prvom meču četvrfinala Real je pružio jednu dosta zrelu partiju i praktično već sada došao nadomak polufinalu, pošto su savladali anemični Liverpul sa 3:1, a dvostruki strelac na tom susretu bio je Vinisijus.
Ne treba zaboraviti da Zinedin Zidan ni na ovom susretu neće moći da računa na Serhija Ramosa i Edena Azara, ali se to barem za sada nije preterano osetilo u igri Madriđana.

Barselona: Sjajna serija bez poraza u prvenstvu!

Poput Reala, i Barselona nije na najbolji mogući način započela ovaj šampionat, ali kako je vreme prolazilo tako su i izabranici Ronalda Kumana polako ali sigurno dizali svoju formu.
Podatak koji će i te kako obradovati sve pristalice ovog kluba je taj da je Barselona poslednji poraz u španskoj La Ligi doživela još početkom decembra, kada su mimo svih očekivanja izgubili na gostovanju kod Kadiza, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
U ovom trenutku se tim sa “Nou Kampa” nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Madrid, i kako sada stvari stoje deluje da ćemo imati nikad uzbudljiviji završetak španskog prvenstva, jer čak tri tima imaju podjednake šanse da dođu do titule.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Barselona je ostvarila isto toliko trijumfa, iako su u prošlom kolu uz dosta muke slavili na svom terenu protiv slabašnog Valjadolida, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Glavni znak pitanja za Ronalda Kumana je stanje Pikea, koji se nalazi na spisku, ali zbog povrede nije trenirao sa ostatkom ekipe, već individualno, slabijim intenzitetom, dok na terenu svakako neće biti duže odustnih Kutinja i Fatija.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostujućim terenima, posebno treba naglasiti da je Barselona vezala čak devet trijumfa na strani zbog čega u jednom poprilično lepom raspoloženju putuju na gostovanje kod ljutog rivala.
Poslednji meč između ova dva tima je završen pobedom Reala i to na sred “Nou Kampa”, a taj duel je na kraju završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Kao što je to bio slučaj i u nekoliko ranijih mečeva između ova dva kluba, i ovog puta ćemo vam najtoplije savetovati da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda i da se fokusirate na golove, koji se retko kada dovode u pitanje kada su mečevi između ova dva ljuta rivala u pitanju.
Pre svega, preporučujemo vam da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.54. Iz istog razloga vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63. Mišljenja smo da bi na ovom “El Klasiku” moglo da padne i više od tri gola, pa vam zato hrabro preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.