Tip dana: Parma – Milan: Domaćin mora da ide na trijumf, ali je problem što su sa druge strane terena “rosoneri”!

U subotu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na stadionu “Enio Tardini” gde će fudbaleri Parme dočekati Milan.
Meč između ova dva tima je na programu od 18 časova.

Parma: Mogu li “krstaši” nekako do opstanka?

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Parme igrati ovoliko loše u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A. Svi su od tima koji je prošle sezone u jednom trenutku čak bio i na poziciji koja vodi u Ligu Evrope, očekivali upravo borbu za plasman na mesto koje vodi u evropske pozicije, ali nažalost od svega toga nije bilo ništa.
Utisak je da je najveći krivac za to bivši trener kluba Fabio Liverani koji se blago rečeno nije snašao na klupi “krstaša”, a deluje da se nije preterano proslavio ni njegov naslednik D'Aversa, koji ipak može da se pohvali sa nešto boljim rezultatima.
Naime, u ovom trenutku se Parma nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dvadeset osvojenih bodova, što je zaista premalo, a ono što i te kako treba istaći je da tim koji se nalazi u bezbednoj zoni trenutno ima četiri boda viška od “krstaša” što svakako i nije neka nenadoknadiva razlika.
U prošlom kolu su izabranici trenera D'Averse poraženi na gostovanju kod Beneventa, u jednom fantastičnom duelu koji je završen rezultatom 2:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Parma odigrala petnaest mečeva na “Enio Tardiniju” na kojima je ostvarila dva trijumfa, pet remija i čak osam poraza, i ubedljivo su najlošiji domaćin u Seriji A.

Milan: I plasman u Ligu šampiona bi bio veliki uspeh!

Sve do sredine šampionata, “rosoneri” su imali sjajnu sezonu, ali je utisak da su onda kola krenula nizbrdo.
Naime, poznato je da su izabranici Stefana Piolija bili dosta dugo na prvom mestu na tabeli, ali onda su ušli u jednu poprilično lošu seriju što se nekako i poklopilo sa povredom Zlatana Ibrahimovića, pa se u ovom trenutku “rosoneri” nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, koji je na dobrom putu da posle čak deset godina dođe do naslova prvaka.
U poslednje vreme Zlatan Ibrahimović i drugari pružaju promenljive partije pošto su na pet poslednjih susreta ostvarili dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
U prošlom kolu je Milan samo remizirao na svom terenu protiv neugodne Sampdorije, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je po svemu sudeći značio i definitivni oproštaj “rosonera” od šampionske titule.
Naravno, ne treba zaboraviti da je tim sa “San Sira” nedavno eliminisan i iz Liga Evrope gde su poraženi od Mančester Junajteda, iako su u prvom duelu na “Old Trafordu” odigrali 1:1.
Kada su u pitanju mečevi na strani, valja svakako istaći da su “rosoneri” najbolji gosti u Seriji A pošto su na četrnaest odigranih mečeva ostvarili dvanaest trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz, i to mimo svih očekivanja od Specije, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Parma na ovom susretu prosto mora da ide na sve ili ništa, jer bi novi neuspeh možda značio i definitivni oproštaj ovog tima od najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala. Zbog toga vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.01.
Sigurno je i da nas očekuje jedan i te kako efikasan duel, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.79.
Za kraj, za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa čistom jedinicom koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 4.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.