Tiket dana (nedelja, 11.04.2021)

tiket dana

Još jedan dobitan tiket je iza nas, ko je ispratio, isplatilo mu se. Biće zanimljivo i danas na fudbalskim terenima. Očekuju nas utakmice u svim najjačim ligama, pa nije bilo teško sastaviti tiket. Ovako smo mi to učinili.

Sampdorija – Napoli – 2,2+ @ 2.07 u Meridianbet

Nadali su se Napolitanci da mogu do nekog boda u odloženom meču sa Juventusom, ali su još jednom položili oružje pred timom iz Torina. Još uvek aktuelni šampion slavio je sa 2:1 i preuzeo treću poziciju na tabeli. Pošto je Inter već dosta odmakao, ostaje borba za plasman u Ligu šampiona. Mesto među četiri najbolje ekipe u Seriji A žele Milan, Juventus, Napoli, Atalanta, Lacio i Roma. Konkurencija nikad veća, ali mesta neće biti za polovinu ovoh timova. Napoli trenutno nije u zoni LIge šampiona, tim iz grada pod Vezuvom je na petom mestu, a ima dva boda manje od Atalante. Pošto i ”boginja” ima težak ispit u Firenci, Napoli bi trijumfom u Đenovi mogao da ih prestigne. Sampdorija je u zlatnoj sredini, ne mogu mnogo napred, ali ni da dođu u situaciju da se bore za opstanak. Ovaj tim je izgubio samo jednom u šest prethodnih rundi, ali je jednom samo i pobedio. U prošlom kolu su uzeli bod Milanu na ”San Siru”, a lako su mogli i sva tri. U prvom delu sezone Napoli je dobio Sampdoriju u Napulju sa 2:1, a sličan ishod očekujemo i sada. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.07.

Lion – Anže – 1,2+ @ 1.63 u Meridianbet

”Lavovi” su pobedili samo jednom u prethodnih pet kola i pravo je čudo da su još konkurentni u borbi za titulu. Lion je u prošlom kolu osvojio samo bod u Lansu, a pre toga je izgubio derbi sezone od Pari Sen Žermena na svom ”Žerlanu”. U tom trenutku se činilo da je sve gotovo, ali su ostali rezultati išli na ruku Lionu, posebno pobeda Lila na ”Parku Prinčeva”, pa su oni ostali kandidati za najviši plasman. Istina, pobede Lila u Mecu, odnosno PSŽ-a u Strazburu, u ovom kolu, nisu im išle na ruku, pa zato Lion nema izbora i mora pobediti ekipu Anžea. Gosti nisu u formi koja ih je krasila u prvom delu sezone, na tabeli su potonuli do 11. pozicije, ali su stekli dovoljnu bodovnu zalihu da ne moraju da brinu o opstanku. Anže ima jednu pobedu u pet poslednjih kola, a nju su ostavrili na gostovanju u Mecu. Na prethodne četiri utakmice ostigli su samo dva gola, pa se ne mogu pohvaliti nekom posebnom efikasnošću. Jesenas je Lion slavo kao gost u Anžeu sa 1:0, a u jedinom međusobnom okršaju u prethodnoj sezoni bilo je čak 6:0 za ”Lavove” na ”Žerlanu. Očekujemo jedinicu, jer ako ne mogu do titule, fudbaleri Liona moraju da pokušaju da se vrate u Ligu šampiona. Pored Lila i PSŽ-a, tu je i Monako, pa je svaki bod zlata vredan. Uz jedinicu predlažemo i igru domaćin daje dva gola, a koeficijent za 1,2+ u kladionici Meridianbet iznosi 1.63.

Šefild junajted – Arsenal – 1x @ 2.15 u Meridianbet

Kod predloga za ovaj meč vodili smo se logikom da će Mikel Arteta na ”Bramal Lejn” izvesti rezervni sastav. Dobro, možda ne baš rezervni, ali smo sigurni da će neke od glavnih fudbalera poštedeti napora u Jorkširu. Ovaj meč, u rezultatskom smislu, ne znači ništa ni jednima ni drugima. Domaćin je odavno ispao iz Premijer lige, dok je Arsenal porazom od LIverpula ostao bez šansi da se domogne Evrope u narednoj sezoni kroz domaće takmičenje. Ipak, ”tobdžijama” je ostala LIga Evrope, a tako su u četvrtak doživeli hladan tuš protiv praške Slavije na svom ”Emirejtsu”. Poveo je Arsenal u finišu golom Pepea, činilo se da je todovoljno da u Češku odnesu veliki gol prednosti, ali su gosti izjednačili u sudijskoj nadoknadi, pa londonski tim mora, najverovatnije, da pobedi u Pragu, ako đeli u polufinale, a sgurno je da želi. Osvajanje Lige Evrope je jedina nada Arsenala da će videti Evropu, i ne samo to, već bi se osvajanjem ovog takmičenja vratio u Ligu šampiona, što je bio proklamovani cilj pred star ove, ali i prethodnih sezona. Smatramo da ”oštrice” mogu da iskoriste ”nezainteresovanost” rivala i osvoje još neki bod u ovoj, izuzetno slaboj sezoni. Motiv je veći kod domaćina i smatramo da Šefild neće izgubiti ovaj duel. Predlažemo duplu šansu na domaćina, a koeficijent za 1x u kladionici Meridianbet iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 7.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.