Tip dana: Totenhem – Mančester Junajted: “Đavoli” žele revanš za katastrofu na “Old Trafordu”!

U nedelju je i te kako bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta izabrali duel između Totenhema i Mančester Junajteda.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Totenhem: Mogu li “pevci” do Lige šampiona?

Utisak je da je ovo poprilično turbulentna sezona za izabranike Žozea Murinja i veliko je pitanje da li će na kraju “pevci” uspeti da dođu do svog primarnog cilja a to je svakako plasman u Ligu šampiona.
Naime, Totenhem se u ovom trenutku nalazi tek na sedmom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Čelsi, a poznato je da je to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju Premijer lige donosi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu su izabranici Žozea Murinja ponovo kiksnuli i to na gostovanju kod Njukasla a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Na pet poslednjih mečeva ekipa iz Londona je ostvarila tri trijumfa, jedan poraz i taj pomenuti remi u prošlom kolu, pa ako na taj način posmatramo stvari možemo konstatovati da Totenhem i ne igra toliko loše u poslednje vreme.
Naravno, malo ko je očekivao da će jedan od najvećih favorita za osvajanje Liga Evrope doživeti eliminaciju još u osmini finala, i to od Dinama iz Zagreba, pošto je ideja Žozea Murinja bila da preko drugog po kvalitetu evropskog takmičenja napadne Ligu šampiona, pošto je poznato da osvajač Liga Evrope ima garantovano mesto u elitnom takmičenju.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je Totenhem odigrao četrnaest mečeva na svom terenu na kojima je ostvario sedam trijumfa, tri remija i četiri poraza.
Poslednji meč u Premijer ligi između Totenhema i Mančester Junajteda koji je odigran na stadionu “pevaca” je završen rezultatom 1:1.

Mančester Junajted: I drugo mesto u ovakvoj Premijer ligi je ogroman uspeh!

Deluje da svi navijači Mančester Junajteda imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je ova sezona u pitanju. Naime, izabranici Ole Gunara Solskjera koji radi dobar posao u ovom slavnom klubu se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, ali i dva meča manje od gradskog rivala.
U poslednje vreme “crveni đavoli” igraju poprilično dobro pošto su na tri poslednja susreta ostvarili isto toliko trijumfa, od kojih svakako izdvajamo pobedu na gostovanju kod prvoplasiranog Mančester Sitija kada je bilo 0:2. Nakon toga su izabranici Ole Gunara Solskjera slavili prvo protiv Vest Hema, a onda u prošlom kolu i protiv Brajtona, i to oba puta na svom terenu.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Junajted na pravom putu da dođe do same završnice Liga Evrope pošto su u prvom meču četvrtfinala slavili na teškom gostovanju kod Granade, pošto je taj meč završen rezultatom 0:2, čime su “đavoli” obavili više od pola posla.
Sigurno je da Mančester želi da se revanšira Totenhemu za težak poraz u prvom delu sezone kada je na “Old Trafordu” bilo neverovatnih 1:6, ali je sigurno da će to biti izuzetno težak zadatak.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada su izabranici Ole Gunara Solskjera odigrali petnaest mečeva van svog terena i nemaju nijedan poraz, pošto su ostvarili devet trijumfa i šest remija.

Naš predlog

Po svemu sudeći nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret pošto će snage odmeriti dve poprilično kvalitetne ekipe. Na poslednjem meču između ova dva tima je palo čak sedam golova, kada je Totenhem mimo svih očekivanja deklasirao Junajted na svom stadionu sa 1:6.
Deluje da nas i ovog puta očekuje dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91.
Očekujemo da i jedan i drugi tim postigne makar po jedan gol na ovom duelu pa vam savetujemo da odigrate igru GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.72.
Sigurno je da Junajted želi da se osveti Totenhemu za katastrofalan poraz u prvom delu sezone i mišljenja smo da će izabranici Ole Gunara Solskjera postići makar dva gola na ovom gostovanju, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru G2+ koju Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.