VEČE ODLUKA: Uzmi 1.500 RSD i pogodi ko prolazi u polufinale Lige šampiona

Ovih dana imali smo priliku da gledamo pravi spektakl u Ligama petice, a to je, zapravo, samo uvertira pred ono što nas čeka danas i sutra. A, čeka nas najbolji fudbal na planeti i Liga šampiona!
Uz Čelsi, Porto, PSŽ i Bajern, koji igraju revanš utakmice četvrtfinala zabava je zagarantovana. Ne možemo da obećamo da li ćemo i ovog puta videti neku “štiklu”, gol sa 30 metara ili maestralne odbrane na golovima, ali ono što možemo da garantujemo jeste da vas SAMO U MERIDIANU čekaju vrhunski uslovi za užitak.
O čemu se radi? Za početak, kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, a onda izaberite svoje favorite i stavite ih na šampionski tiket.
Dakle, samoJEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje, ali nemojte zaboraviti i da vas na istom mestu čeka sjajan bonus na parove i do 2000%. Idealna kombinacija, zar ne?
Vratimo se sada fudbalu. Čelsi i Porto igraju na neutralnom terenu, a u prvom meču “plavci” su slavili sa 2:0. Neki bi rekli da su “jednom nogom” već u polufinalu, ali ne bismo smeli tako lako da otpišemo Porto i Marka Grujića.
U međuvremenu su oba tima upisala pobedu, Čelsi je bio ubedljiv protiv Kristal Palasa, dok je Porto savladao Tondelu, pa i jedni i drugi ulaze u ovaj duel krajnje optimisitčni. Jedino što Portugalce može da brine jeste spisak povređenih igrača, ali ne sumnjamo da će se dobro pripremiti za Tomasa Tuhela i njegove momke.
Čelsi je i te kako ambiciozan ove sezone, uz skupa pojačanja prosto se “mora” pobediti, a možda ne bi bilo loše i da se Timo Verner iskupi za sve one skadnalozne promašaje.
U istom terminu gledaćemo revanš utakmicu PSŽ i Bajerna, iznenađujuće – Francuzi su slavili sa 3:2 u prvom meču. Ali, više od rezultata brine spisak povređenih igrača u bavarskoj ekipi.
Boateng, Koman, Kosta, Gnabri, Gorecka i najvažnije – Levandovski. Mnogi se pitaju “šta to radi Bajern bez Levandovskog”, a odgovor je da bez njega nisu uspeli da dobiju ni Union Berlin.
Međutim, da li bi zaista iko smeo da otpiše Nemce tek tako? Sigurno ne, a sigurno tako razmišljaju i u Francuskoj. Dok mediji i dalje nagađaju gde će otići Kilijan Mbape i Nejmar, oni se uveliko spremaju za Ligu šampiona i možda konačno i dovedu PSŽ do pehara.
Bilo kako bilo, jasno je da nas čeka pravi fudbalski spektakl, a naš savet je da ga ispratite uz šampionski tiket.
Detaljnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE.

12 Comments

  1. Uh bice ovo zanimljivi mecevi,svasta moze da se odigra,a to je i prava prilika da se uzme vonus 1500 dinara i iskoristi na najbolji nacin..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.