Tiket dana (utorak, 13.04.2021)

tiket dana

Večeras ćemo saznati imena dva prva polufinalista Lige šampiona. Na programu su revanši duela Čelsi – Porto i Pari Sen Žermen – Bajern. Već u sredu uveče biće kompletirano polufinale.

Pari Sen Žermen – Bajern – GG4+ @ 2.00 u Meridianbet

Gledali smo fantastičan meč pre šest dana u MInhenu, ali smo to, ruku na srce, i očekivali. Parižanu su vratili deo dugova Bavarcima za poraz u prošlogodišnjem finalu i došli nadokan plasmana u još jedno polufinale. Ostao je još jedan korak, često i najteži. Bajern mora da pobedi Parizu ako želi da ostane u igru za odbranu trofeja, i ne samo da pobedi, već će to, najverovatnije, morati da uradi sa dva gola razlike. U prvoj utakmici PSŽ je pobedio sa 3:2, a pored pet golova lako je moglo da i bude bar još toliko. Bajern je imao zaostatak od dva gola, uspeo je da to sustigne, ali ne i da napravi potpuni preokret, pa su gosti ponovo uspeli da dođu do prednosti. Očigledno je da je izostanak dvojice sjajnih napadača, Levandovskog i Gnabrija, veliki hendikep za Bajern, ali njima nije klacalo u napadu, već u odbrani. Doduše ne igra i pouzdani Zule, pa će Hansi Flik imati mnogo problema da sastavi tim koji može da slavi u ”gradu svetlosti”. Nisu ni Parižani kompleti, ali su kadrovski problemi Maurisija Poketina znatno manji. Posle okršaja u Minhenu Pari Sen Žermen je slavio ubedljivo na gostovanju u Strazburu i zadržao tri boda zaostatka za vodećim Lilom, dok je Bajer igrao samo 1:1 na svojoj ”Alijanc areni” protiv Union Berlina, jedinog tima koga nisu uspeli da savladaju u ovoj sezoni. Gosti nemaju šta da čekaju moraju da napadnu od početka, a to će biti odlična prilika za Nejmara i, posebno, fantastičnog Kilijana Mbapea u kontra napadima. Jednostvano, i u ovom meču golova će biti kao pleve. Naš predlog je gol-gol uz bar šetiri pogotka ukupno. Za GG4+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.00.

Hadersfild – Bornmut – 2,2+ @ 2.48 u Meridianbet

Pre samo dve sezone ”terijeri” i ”trešnjice” igrali su međusobne duele u Premijer ligi. Prvo je ispao Hadersfild, a onda prošle sezone i Bornmut. ”Terijeri”, kako stoje stvari, neće lako nazad u elitu. Njima je sada glavni problem da opstanu u Čempionšipu, pošto se nalaze tek na 19. mestu. Mada imaju 44 boda, osam više od prve ekipe ispod crte, a to je Roteram, treba reći da Roteram ima čak tri meča manje odigrana, pa bi ta razlika lako mogla da postane znatno manja. Uz sve to Hadersfild je u poslednjih devet mečeva pobedio samo jednom, a doživeo je i jedno pravo poniženje u Noriču, kada je od lidera poražen sa čak 7:0. Ipak, dobra vest bi mogla da bude da je taj neuspeh protiv ”kanarinaca” bio jedini u poslednjih sedam prvenstvenih rundi. Što se Bornmuta tiče, oni su bili malo nesnađeni na startu, što je i razumljivo jer nisu uspeli da se priberu od neočekivanog ispadanja. Njih je opstanka u eliti koštao poraz u poslednjem kolu, a ”trešnjice” su bile baš stabilan premijerligaš od kada su ušli u englesku elitu. Bornmut ima četiri vezane pobede u Čempionšipu i sa tih 12 bodova u nizu stigli su u zonu plej-ofa. Osvajanje jednog od dva prva mesta je nemoguća misija, pošto su Norič i Votford već dosta odmakli, pa je Bormnutu ostalo da izbore što bolju početku poziciju za doigravanje. Istina, još uvek nisu sigurni da će biti među četiri tima koja će se boriti za treće mesto u Premijer ligi u narednoj sezoni, s obzirom da im je za petama Reding, sa samo dva boda manje. ”Trešnjice” su jesenas bile ubedljive u Bornmutu, pobedile su Hadersfild sa čak 5:0, a pripala su im i dva prethodna duela u Premijer ligi. Očekujemo da i sada pobedi Bornmut, a uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.48.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 4.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.