Derbi dana: Liverpul – Real Madrid: Ima li Klop rešenje za zahuktale Madriđane?

U sredu je nešto slabija ponuda nego što smo to navikli u poslednjih nekoliko dana, ali je ipak ovaj dan rezervisan za još dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona, a za vas smo ovog puta izabrali duel između Liverpula i Real Madrida.
Prvi meč u Madridu je završen pobedom izabranika Zinedina Zidana od 3:1, a revanš je zakazan večeras za 21 čas.

Liverpul: Svi su očekivali više od “redsa”!

Deluje da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da očekuju da će Liverpul ove sezone imati ovoliko problema u Premijer ligi, pogotovu nakon prošlosezonskog osvajanja titule prvaka, i to nakon trideset godina posta.
Naime, “redsi” se u ovom trenutku nalaze na šestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vest Hem, pa deluje da će izabranici Jirgena Klopa jako teško doći do svog primarnog cilja, a to je naravno plasman u Ligu šampiona.
Ipak ono što sve može da raduje sve navijače Liverpula je svakako to da ova ekipa igra nešto bolje u poslednje vreme, pošto su na tri poslednja susreta vezali tri veoma važna trijumfa, a svakako da treba dodati da protivnici nisu bili nimalo naivni, pošto su “redsi” u tom periodu pobedili Vulverhempton i Arsenal na gostovanjima, ali i Aston Vilu na svom terenu i to u prošlom kolu nakon gola u samom finišu susreta.
Što se tiče Lige šampiona, Liverpul je odigrao sjajan dvomeč sa Lajpcigom i bez većih problema zabeležio oba trijumfa, čime je sebi obezbedio plasman u četvrtfinale, ali i dvomeč sa Real Madridom koji uvek cilja na najviše ciljeve kada je u pitanju najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Izabranici Zinedina Zidana su odigrali jedan sjajan meč pre nedelju dana i potpuno zasluženo došli do trijumfa na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 3:1, što je svakako lepa prednost uoči ovog revanša u Liverpulu, mada sasvim sigurno ne treba olako otpisivati aktuelnog osvajača Premijer lige.

Real Madrid: Nakon očajnog starta, Madriđani blistaju u poslednje vreme!

Dosta problema na startu ove sezone su imali Madriđani, ali deluje nekako da su izabranici Zinedina Zidana ono najbolje ostavili za kraj šampionata.
Naime, u ovom trenutku se “kraljevski klub” nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na svog gradskog rivala, ekipu Atletiko Madrida koja je uspela da prokocka dvocifrenu bodovnu prednost, pošto su ne tako davno imali čak deset bodova viška u odnosu na Real, ali i dva meča manje.
U prošlom kolu su Madriđani odigrali još jedan sjajan meč, i slavili u “El Klasiku” protiv Barselone kada je bilo 2:1, čime su izabranici Zinedina Zidana još jednom potvrdili da su u pravo vreme ušli u formu, i sigurno je da je “kraljevski klub” u ovom trenutku jedan od najvećih favorita za osvajanje La Lige, ali i Lige šampiona.
Kada smo već kod ovog takmičenja, treba naglasiti da su Madriđani tek u poslednjem kolu grupne faze uspeli da obezbede prolazak u nokaut fazu, ali su od tada fudbaleri ove ekipe odigrali tri fenomenalna meča.
Prvo je Real u dvomeču bio bolji od Atalante koja igra možda i najlepši fudbal u Italiji u ovom trenutku, da bi u prvom meču četvrtfinale izabranici Zinedina Zidana pružili verovatno i svoju najbolju partiju od početka sezone i slavili na svom terenu protiv Liverpula sa 3:1, što je svakako lepa prednost uoči revanša koji je na programu večeras.
Inače, trener najtrofejnijeg evropskog kluba ni na ovom susretu neće moći da računa na Ramosa, Varana i Azara, što se ruku na srce nije osetilo u prvom susretu.

Naš predlog

Real je u prvom susretu održao fudbalsku lekciju Liverpulu, koji ih je ruku na srce ove sezone doživeo baš puno. Ipak, sigurno je da izabranici Jirgena Klopa nemaju previše izbora već da idu na trijumf u ovom susretu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.10.
Poput prvog duela, i ovde treba očekivati dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.54.
Za kraj, mišljenja smo da je nekako najsigurnija varijanta kada je ovaj duel u pitanju dupla šansa 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.31.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.