NAJVEĆE KVOTE SAMO U MERIDIANU: Totenhem 2.35, Bajern 2.05, Inter 2.45, Marsej 2.05

Stiže vikend, a to u Meridianu znači samo jedno – elitna čast za elitni fudbal.
Najveće kvote na svetu spremne su za sve ljubitelje sportskog klađenja, a tradicionalan poklon je i ovog petka na istoj adresi – klik OVDE i preuzmite BONUS ZA KLAĐENJE OD ČAK 1.500 DINARA.
Jednostavna
registracija i spremni ste da sastavite TIKET BEZ USLOVA.
Kladionica Meridian je iz bogate ponude izdvojila četiri zanimljiva meča koja se igraju u okviru Lige 1, Serije A, Bundes i Premijer lige, a bukmejkeri garantuju da će baš ti mečevi u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.
Iskoristite fantastičan bonus i najveće koeficijente jer vreme je za dobitni tiket!
EVERTON – TOTENHEM, DVOJKA 2.35
(Petak 21:00)
Teško da će Everton i Totenhem videti Evropu sledeće sezone. Velike oscilacije u igri oba tima krive su za bodovne zaostatke i to što “evropska mesta” u Premijer ligi deluju tako blizu, a tako daleko. Ipak, biće ovo veoma interesantan meč ekipa koje deli samo bod razlike (Totenhem je na 7. poziciji sa 49 bodova, a Everton odmah ispod, sa 48 bodova). “Karamele” već četiri kola ne znaju za pobedu, dok su “Pevci” i tamo i vamo – poraz, remi, pobeda, poraz, pobeda… Treba naglasiti i da je na poslednjih 10 utakmica kod kuće, Everton upisao samo tri pobede, između ostalog jednu protiv Totenhema u FA kupu.
VOLFSBURG – BAJERN MINHEN, DVOJKA 2.05
(Subota 15:30)
Bajern Minhen nije uspeo da odbrani titulu prvaka Evrope. Izbačen je u četvrtfinalu Lige šampiona, upravo od kluba koji je prošle sezone bio vicešampion. Pari Sen Žermen je ostvario cilj – osvetio se Bavarcima, te je sada na gigantu iz Minhena da odbrani lidersku poziciji u Bundesligi i sačuva titulu šampiona države u prostorijama kluba. Taj zadatak mogao bi da oteža upravo Volfsburg koji se nalazi na trećoj poziciji, a impresivan podatak je da poslednjih 18 mečeva kod kuće nije izgubio (13 pobeda, 4 remija).
MARSEJ – LORJEN, KEC 2.05
(Subota 17:00)
Zanimljiv okršaj nas očekuje sutra u Ligi 1. Marsej se bori za Evropu, Lorjen za opstanak. Do kraja francuskog prvenstva ostalo je još šest kola, te svaki naredni meč nosi određenu težinu, posebno za klubove koji “jure” pozicije. Lorjen igra jako loše u gostima, pa tako već 13 utakmica “na strani” beleži poraze. Ostaje nam da vidimo da li je vreme za prekid baksuzne serije ili je odlazak u zonu ispadanja ipak realniji.
NAPOLI – INTER, DVOJKA 2.45
(Nedelja 20:45)
Najslađe ostavljamo za kraj, pa eto jedne poslastice iz fenomenalne Serije A. Golovi su ove sezone sinonim za italijansku ligu, a sva je prilika da ćemo ih videti i na meču Napoli – Inter. Osam kola pred kraj prvenstva, “Neroazuri” se nalaze na prvoj poziciji sa 11 bodova “u plusu”. Aktuelan je i niz od devet pobeda zaredom, pa nema sumnje ko je favorit. Ipak, svi znamo kako igra Napoli, a pozicija koja ovoj ekipi obezbeđuje Ligu šampiona i te kako je blizu, pa je “glad” za pobedom još jača i veća.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.