Tiket dana (subota, 17.04.2021)

tiket dana

Pred nama je odličan izbor, s tim što u Engleskoj i Španiji neće biti standardne ponude. U Španiji je na programu finale ”Kupa Kralja”, pa će se prvenstvene utakmice igrati u nedelju, dok je u Engleskoj na programu polufinale FA kupa pa je 32. kolo nekompletno.

Vulverhempton – Šefild junajted – 1,2+ @ 2.29 u Meridianbet

”Vukovi” su trijumfom nad Fulamom u gostima napokon rešili sve dileme oko opstanka. Istina, mala je verovatnoća bila da mogu ispasti, ali se sigurno mnogo bolje osećaju sada u sigurnoj zoni. Jedini gol na ”Krejven Kotidžu” postigao je Adama Traore, u sudijskoj nadoknadi, a to je bio njegov prvi ovosezonski pogodak. Posle pet utakmica bez pobede ”vukovima” je ovo bio prvi trijumf. Priliku da vežu drugi imaju u meču sa poslednjeplasiranim Šefild junajtedom, timom koji više nema nikakve šanse, ne za opstanak, već ni da se pomeri sa dna tabele. U prethodnom kolu Jorkširci su ubedljivo poraženi od Arsenala na svom ”Bramal Lejnu”, a to im je bio četvrti uzastopni prvenstveni poraz, uz jedan u FA kupu. Ove dve ekipe su igrale u prvom kolu šampionata, a Vulvsi su slavili u Šefildu sa 2:0 i već tada se videlo da je pred ”oštricama” teška sezona. Sada je sve gotovo, moraće u Čempionšip, ali ovog puta i bez trenera Krisa Vajldera koji ih je iz Lige 1 doveo do elitnog ranga. Naš predlog je jedinica, uz bar dva gola domaćina, a za ovaj tip 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.29.

Menhengladbah – Ajntraht – GG3+ @ 1.74 u Meridianbet

Ajntraht je blizu plasmana u Ligu šampiona, imaju sedam bodova više od prvog pratioca, Borusije iz Dortmunda i sve drže u svojim rukama. Vezali su tri važne pobede, protiv Uniona i Volfsburga na svom terenu, ali je presudna bila ona u Dortmundu. Gostovanje u Menhengladbahu neće biti lako, a u prvom delu sezone ove dve ekipe su odigrale fantastičan meč koji je završen rezultatom 3:3. Ajntraht je do 90 minuta vodio sa 3:1, ali je kapiten Borusije Lars Štindl postigao het-trik u tom meču. Ova utakmica biće zanimljiva i iz još jednog razloga. Sadašnji trener Ajtrahta Adi Hiter će od leta predvoditi ekipu iz Menhengladbaha, pošto će Marko Roze na klupu imenjaka iz Dortmunda. To što će Roze u Dortmund, može da bude dodatni motiv za njega da pokuša sa ”ždrepcima” da pobedi Ajntrah i tako učini uslugu svom budućem klubu. Na tri prethodna duela ove dve ekipe palo je ukupno 16 golova, a uvek je bilo pogodaka na obe strane. Prosek je više od pet golova po meču, pa smo ubeđeni da će ih i sada biti bar tri, uz po neki u obe mreže. Za GG3+ u kaldionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.74.

Marsej – Lorijan – 1 @ 2.05 u Meridianbet

Tim iz najveće francuske luke najzad je pribrao i počeo da liči na sebe. Imao je Olimpik odličan start sezone, bio je i lider prvenstva, ali kada su ušli u krizu nikako nisu uspevali da se iz nje iskobeljaju. Sada je situacija nešto drugačija, Marsej je izgubio samo jednom u poslednjih pet kola i nalazi se nadomak ulaska u zonu plasmana u evropske kupove. Od LIge šampiona nema ništa ni ove sezone, ali bi i Liga Evrope, posle svega što se događalo, bila zadovoljavajuća. Sada na ”Velodrom” dolazi Lorijan, tim koji je u opasnoj zoni, ali iznad crte. Niz od četiri utakmice bez poraza, uz samo jednu pobedu, prekinuli su u prošlom kolu porazom od Lansa sa 4:1. Njima je svaki bod značajan u borbi da opstanu u Ligi 1, u koju su se vratili prošlog leta. U prvom delu sezone Marsej je slavio u Lorijanu sa 1:0, a očekujemo da bude uspešniji i na svom stadionu. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.