Tip dana: Kaljari – Parma: I jedni i drugi pred ispadanjem, prštaće sve na Sardiniji!

Od subote su na programu mečevi 31. kola italijanske Serije A a za vas smo ovog puta pripremili duel između Kaljarija i Parme, a ono što je veoma zanimljivo je da bi i jedan i drugi tim naredne sezone mogao da igra u Seriji B, pošto se u ovom trenutku Parma nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, dok je Kaljari na poziciji iznad, ali se i popularni “Sardi” nalaze u poprilično teškoj situaciji.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Kaljari: Mogu li “Sardi” nekako do opstanka?

Fudbaleri Kaljarija su prošle sezone pružali poprilično dobre partije, ali niko nije očekivao da će ekipa sa Sardinije u ovom šampionatu igrati ovoliko loše.
Naime, popularni “Sardi” se u ovom trenutku nalaze na osamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva znači selidbu u niži rang, a sigurno je da svi navijači ovog tima to ne bi voleli.
U poslednje vreme izabranici Leonarda Sempličija igraju jako loše pa su na poslednjih pet susreta ostvarili samo jedan remi i čak četiri vezana poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je Kaljari izgubio na gostovanju kod Intera, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Ruku na srce, od kako je krajem februara Sempliči nasledio Euzebija Di Frančeska, Kaljari je počeo sa nešto boljim partijama, ali sve je to jako kratko trajalo, pa je sada “Sardima” potrebno pravo malo čudo kako bi i naredne sezone igrali u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, pošto u ovom trenutku prva bezbedna ekipa ima čak pet bodova više, što opet nije nenadoknadiva razlika.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Kaljari odigrao petnaest mečeva na Sardiniji na kojima je ostvario tri trijumfa, tri remija i čak devet poraza.

Parma: “Krstaši” su jednom nogom već u Seriji B!

Bez sumnje, najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A je svakako Parma, koja je pre početka šampionata pretendovala na mesto koje vodi u Ligu Evrope, ali kako sada stvari stoje sve je izvesnije da ćemo izabranike Roberta D'Averse nažalost naredne sezone gledati u Seriji B.
Naime, popularni “krstaši” se u ovom trenutku nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dvadeset osvojenih bodova što je čak za sedam bodova manje od Torina koji je prva ekipa koja se nalazi u bezbednoj zoni, ali ne treba zaboraviti podatak ni da “bikovi” imaju meč manje, pa je evidentno da se Parma nalazi u jednoj praktično bezizlaznoj situaciji.
U prošlom kolu je ovaj klub na “Enio Tardiniju” odigrao jedan sasvim korektan meč, ali je nažalost Milan bio bolji i slavio sa 1:3, iako su domaći fudbaleri propustili nekoliko fantastičnih prilika za postizanje gola pri rezultatu 1:2, što su na kraju “rosoneri” umeli da kazne.
Pre toga su “krstaši” samo remizirali na gostovanju kod Beneventa kada je bilo 2:2, a poslednju pobedu su izabranici Roberta D'Averse mimo svih očekivanja ostvarili nedavno, i to na svom terenu protiv favorizovane Rome.
Kada su u pitanju gostovanja, Parma je do sada odigrala četrnaest mečeva na strani i ostvarila samo jedan trijumf, šest remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa se nalaze u poprilično lošoj situaciji, i ne treba da iznenadi ako Kaljari i Parmu naredne sezone budemo gledali u Seriji B, iako to zaista niko nije mogao ni da pretpostavi pre početka šampionata.
Smatramo da će oba tima ići na trijumf, pošto im ništa drugo i ne preostaje, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82.
Iz potpuno istog razloga vam preporučujemo i da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.