Isprati F1 trku u Imoli UŽIVO uz Meridian kladionicu i 1.500 RSD BONUSA

Pred nama je legendarna trka šampionata Formule 1 u Imoli, a sva pažnja publike će biti usmerena na dva velika rivala Luis Hamiltona i Maksa Ferstapena.
Tim povodom imamo i fantastično iznenađenje – u kladionici Meridian je dostupno UŽIVO klađenje na trke Formule 1, a to znači savršen spoj najboljih kvota, zabave i adrenalina.
Ali, ni to nije sve – odmah nakon registracije na meridianbet.rs čeka vas i 1.500 DINARA BONUSA za klađenje.
Bonus možete preuzeti OVDE.
Bez uslova za depozit, poklon keš će se odmah naći na vašem računu, spreman za korišćenje i sastavljanje tiketa.
A sad malo o Formuli 1…
Uoči trke u Imoli, u medijima se moglo videti kako Maks Ferstapen i Red Bul polako prepuštaju ulogu favorita Luisu Hamiltonu, time što ga svakodnevno proglašavaju za najozbiljnijeg kandidata za titulu, iako je sezona tek na početku.
Da li je to samo trik? U svakom slučaju u Italiji se očekuje odgovor Maksa Ferstapena.
Međutim, nije samo dvojac Hamilton-Ferstapen jedini koji ima šanse da ostvari pozitivan rezultat, kao kandidati za najviši plasman svakako se ističu Valteri Botas, Lando Noris, Serhio Perez i Šarl Lekler.
Kao i svaki put kada je na programu Formula 1, nikada neće izostati adrenalina i velikih uzbuđenja, sigurno da trka u Imoli neće razočarati na svom povratku nakon skoro dve decenije pauze.

12 Comments

  1. U Meridianu jedinstveno kladjenje uzivo u trci Formule 1!!!! Ovaj put bice prilicno i neizvesno jer Hamilton ima kvalitetnog rivala Ferstapena!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.