Tip dana: Lids – Liverpul: “Redsi” moraju da pobede, ali pita se tu nešto i “ludak” Bjelsa!

Poslednji meč tekućeg kola Premijer lige nam donosi jedan izuzetno zanimljiv duel pošto će Lids na svom terenu dočekati još uvek aktuelnog šampiona, ekipu Liverpula.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Lids: Sjajna forma u poslednje vreme!

Fudbaleri Lidsa su konačno prošle sezone posle šesnaest godina uspeli da se vrate u Premijer ligu, što je bio povod za veliko slavlje navijača ove ekipe, koju sa klupe predvodi legendarni Marselo Bjelsa, ekscentrični argentinski stručnjak za kog neki smatraju da je genije, dok drugi tvrde da je “ludak”.
Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da svi navijači ovog simpatičnog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo, kada je u pitanju ova povratnička sezona.
Naime, Lids se u ovom trenutku nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, a u poslednje vreme izabranici Marsela Bjelse pružaju fantastične partije.
Na četiri poslednja susreta povratnik u najkvalitetniji rang engleskog fudbala ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa i jedan remi.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli mimo svih očekivanja slavio na gostovanju kod lidera na tabeli i već viđenog novog šampiona Mančester Sitija, a taj duel je na kraju završen rezultatom 1:2, što je bila treća vezana pobeda za Lids.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su izabranici Marsela Bjelse odigrali petnaest mečeva kao domaćini na kojima su ostvarili šest trijumfa, samo tri remija i šest poraza.

Liverpul: Mogu li “redsi” do Lige šampiona?

Treba biti realan pa priznati da smo svi očekivali dosta više od Liverpula koji je igrao fenomenalan fudbal prošle sezone što je ovom timu donelo šampionsku titulu i to posle ćak trideset godina posta.
Od samog starta je bilo jasno da ništa neće biti isto kao što je to bio slučaj u prethodnom šampionatu, a utisak je da je za dalji rezultat “redsa” presudno uticala teška povreda verovatno i najboljeg štopera današnjice, Virdžila Van Dajka, koji je propustio celu sezonu.
U ovom trenutku se izabranici Jirgena Klopa nalaze na šestom mestu na tabeli i utisak je da im predstoji velika borba za plasman na četvrto mesto koje na kraju prvenstva donosi plasman u Premijer ligu. U ovom trenutku su “redsi” od svog primarnog cilja udaljeni samo tri boda, što je svakako dosta bolja situacija nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko sedmica, kada je ovom timu praktično samo čudo bilo potrebno.
Ruku na srce, mora se priznati da još uvek aktuelni šampion igra fantastično u poslednje vreme, pošto je vezao tri veoma važna trijumfa, od kojih izdvajamo ubedljivu pobedu na gostovanju kod Arsenala kada je bilo 0:3, ali i možda i najvažniji trijumf do sada, na svom terenu protiv Aston Vile, u prošlom kolu, kada su “redsi” u poslednjim minutima došli do pobede.
Što se tiče gostovanja, do sada je Liverpul odigrao petnaest mečeva van svog terena na kojima je ostvario čak sedam trijumfa, pet remija i samo tri poraza.

Naš predlog

Iako Lids igra fenomenalno u poslednje vreme, mora se priznati da Liverpul na papiru ima daleko kvalitetniji sastav, i ono što je svakako najbitnije je činjenica da “redsi” prosto moraju da trijumfuju na ovom teškom gostovanju kako bi ostali u igri za plasman u Ligu šampiona.
Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.
Za očekivati je takođe i da ovo bude jedan duel sa dosta golova, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.