Tiket dana (nedelja, 18.04.2021)

tiket dana

Odlična ponuda je pred nama za ovu nedelju. Finiš je sezone i mora se biti oprezan u odabiru parova. U ovo vreme često presuđuje motiv, a ne kvalitet.

Dortmund – Verder – 1,2+ @ 1.62 u Merdianbet

”Milioneri” nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Lige šampiona. Mada su doneli dobar rezultat iz Mančestera, koji su nadoknadili već posle četvrt časa, u preostalom delu meča videlo se da je Siti znatno kvalitetniji tim i zaslužeo je pobedio. Možda je Borusija trebalo da napada ”građane” i posle vođstva, ali je to mnogo lakše reći nego učiniti. Ono što će biti veliki benefit tima iz Dortmunda posle ove sezone, to je promocija mladih fudbalera za koje se već interesuju najveći i najbogatiji timovi. Posle Halanda i Sanča, u prvi plan polako iskaču mladi Englez Belingem, zatim Knauf i Mukoko. Neće Borusija morati da brine oko finansija, ali su navijačima bitniji trofeji. Ono što je najgore, njima je plasman u ligu šampiona na dugačkom štapu. Pred ovo kolo Ajntraht ima sedam bodova prednosti, a ostalo je da se igra samo još šest kola. Pored pobeda u svojim mečevima, Dortmund će zavisiti i od rezultata tima iz Frankfurta. Pobeda u Štutgartu u prošlom kolu ostavila je nadu da je moguće nadoknaditi tu razliku, a protiv Verdera ne dolazi u obzir ništa drugo osim pobede. Tim iz Bremena je vezao četiri poraza u Bundesligi, ponovo sebe doveo u probleme, ali opstanak ipak ne bi trebalo da dođe u pitanje. ”Zeleni” su na 13. mestu, a od tima u zoni baraža, berlinske Herte, imaju četiri boda više. Borusija je jesenas slavila u Bremenu, a to će učiniti i sada, uz bar dva postignuta gola. Za tip 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.62.

Lester – Sautempton – T12+ @ 1.89 u Meridianbet

U drugom polufinalu engleskog FA kupa sastaju se Lester i Sautempton. Meč će, po tradiciji, biti odigran na londonskom ”Vembliju”, pobednik će se plasirati u finale najstarijeg klupskog fudbalskog takmičenja na svetu. U prvom meču sastali su se Čelsi i Mančester siti, trenutku pisanja teksta ne znamo ishod, ali je jasno da će boljem iz ovog meča biti teško da podigne pobednički pehar. ”Lisice” se bore za plasman u Ligu šampiona, mžda im je to u ovom trenutku prioritet, ali sigurno neće odustati od borbe za pehar, koji na Ostrvu ima veliki značaj. Sautempton je u lošoj formi u drugom delu sezone, ali je zahvaljujući dobrim igrama na startu šampionata u sigurnoj zoni. Oni su u FA kupu izbacili Arsenal, pobedom na svom terenu, a onda su nastrani trijumfovali protiv Vulverhemptona i Bornmuta. Za to vreme Lester je bio uspešniji od Brentforda, Brajtona i Mančester junajteda. Na poslednja dva meča u Premiejr ligi Lester je izgubio, prvo od Sitija, a onda i Vest Hema. Konkurenti su im se primakli i finiš sezone biće ponovo dramatičan za njih, a nadaju se da na kraju neće tugovati kao prošle sezone. U kup utakmicama favorita nema, ali nam napad Lestera uliva poverenje i verujemo da će bar dva puta pogađati mrežu Sautemptona. Za tip T12+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.89.

Bordo – Monako – T22+ @ 1.72 u Meridianbet

”Kneževi” imaju veliki priliku da se vrate u Ligu šampiona. Posle slabe prošle sezone, koja nije ni završena, i katastrofalne pretprošle, kada su jedva izborili opstanak, ovo je vidan bapredak. Monako je na trećem mestu, a posle remija Lila sa ekipom Monpeljea, mogu da se bore i za titulu. Ako pobede u Bordou, eto ih na dva boda zaostatka za ”buldozima”, mada se ne sme prenebregnuti činjenica da je između njih aktuelni šampion Pari Sen Žermen, polufinalista Lige šampiona. Možda bi šansa Monaka mogla da bude baš to što Parižani silno žele ”ušati” pehar LIge šampiona, a-pa će sve podrediti tom cilju. Ionako su već izgubili previše bodova u aktuelnoj sezoni. Pored ove tri ekipe koje smo pominjali, u vrhu je i Lion, pa odavno završnica Lige 1 nije bila ovako zanimljiva. Monako je u seriji četiri utakmice bez poraza, uz tri pobede i jedan remi, a ako se računaju i dva meča u Kupu Francuske, tim iz Kneževine nije izgubio na šest uzastopnih mečeva. Da sve bude zanimljivije, na tih šest utakmica nisu primili ni gol. Ustvari, jedini pogodak koji su primili u prethodnih devet utakmica bio je taj jedan kojim su doživeli poraz u Strazburu. Njihov rival, ekipa Bordoa, nalazi se u lošoj formi. Na poslednjih 11 utakmica u Ligi 1 imaju jednu pobedu i jedan remi, uz čak devet poraza. Već su se strmoglavili na tabeli, nalaze se na 15. mestu sa 36 bodova i preti im borba za opstanak. ”Žirondinci” su na prethodne tri utakmice primili čak deset golova. Gosti su veliki favoriti i ne bi smeli da prošuste priliku da slave u gradu vina i ostanu u trci za titulu. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koficijent 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.